טחורים ומעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ומעי רגיז
    איריס
    18/08/2009

שלום רב!

1. מה יכול לעזור לטחורים פנימיים דרגה 2 (מדממים ממש קל לעיתים רחוקות) ?

2. אני סובלת מגזים ויציאות לא סדירות .לפעמים עצירות וצואה קשה, לפעמים שלשול או צואה רכה
    ולפעמים היציאה בסדר גמור. רופאת גסטרו חושבת שזה מעי רגיז אבל היא הציעה לי לעשות
    בדיקת סיגמואידיסקופיה כדי להיות בטוחים שאין חס וחלילמ משהוא אחר. אבל מכיוון שאני פוחדת
    מבדיקות (לא בדיקת דם או צילום) לא עשיתי את הבדיקה. מה אני יכולה לעשות בקשר ליציאות?
    אני רוצה לציין שיש לי יציאה כמעט כל יום ושהבעיה היא בערך כחצי שנה מאז שאובחנו אצלי
    הטחורים.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ומעי רגיז

הוספת תגובה

• טחורים ומעי רגיז

24/08/2009

איריס שלום רב,
    תחילה, לשים לב למשטר שתיית המים שלך. הכוונה היא רק למים ולא לכל משקה אחר. עליך לעלות בהדרגה מליטר וחצי ביום, כל שבוע לעלות 1/2 ליטר, עד הגיעך לשלושה ליטר ביום. יש לשתות אותם בכמויות קטנות לעיתים תכופות לאורך היום.
    בדקי מה את אוכלת? המנעי לחלוטין ממזונות המכילים צבעי מאכל/ חומרים משמרים (המסווגים תחת האות E-102 ודומיו) היכולים להשפיע מאוד על מערכת העיכול. ניתן ללמוד אודות החומרים המסוכנים ברשימות זמינות באינטרנט).
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND' OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו