חוסר איזון הורמונלי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון הורמונלי.
    הילה
    31/08/2009

שלום רב,
    אני בת 29 ומאז שאני זוכרת את עצמי סבלתי מאקנה.לצערי הרב טיפלתי בו בהרבה קורסים של ראקוטן, שעזרו מאוד אבל האקנה תמיד חזר לאחר כ שלושה חודשים.
    אני חושבת שהרקע לאקנה הוא ברובו נגרם על ידי חוסר איזון הורמונלי (אני מצרפת תוצאות של בדיקות דם).כמובן שרופא הנשים המליץ לי בחום לקחת גלולות אבל אני ממש לא מעוניינת.
    נטורופתית המליצה לי על טיפות אבץ+לקיחת ויטמין E וגם על תרכובת בשם PT 208
    כרגע אני נוטלת קומפלקס בי+אומגה 3
    האם זה יכול לעזור בסימפטום האקנה?,ולאזן את המערכת ההורמונלית?
    אני מקפידה על תזונה דלת פחממות וסוכרים ונמנעת ממוצרי חלב לחלוטין.
    האם יש עוד דרך שבה אפשר לאזן את הגוף ?
    יש לציין שאני מקבלת מחזור סדיר,אך בעבר נאמר לי כי יש לי שחלות פולציסטיות.
    להלן תוצאות הבדיקות:
    Prolactine-309
    LH - Luteinizing Hormone-7.2
    FSH- 5.6
    Testosterone Total-1.9
    Glucose (B)-82
    HDL-Cholesterol-47.8
    Non-HDL Cholesterol- 92
    LDL Cholesterol Calculat.-77.7

תודה וסילחה על אורך השאלה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון הורמונלי.

הוספת תגובה

• חוסר איזון הורמונלי

03/09/2009

טלי שלום רב,
    אקנה בהחלט יכול להגרם כתוצאה מחוסר איזו הורמונאלי, אך תזונה מותאמת אישית יכולה לסייע באיזון מערכת זו. בשל נטילת ראקוטן הכבד עמוס בחומרים שאינו יודע כיצד לעבד אותם ולהפטר מהםץ דבר ראשון שמומלץ, לפני נטילת תוספי התזונה, זה לנקות את הכבד ואת מערכת העיכול שלך. בנוסף לסייע למערכת הלימפטית לנקז פסולת ורעלנים.
    חשוב לציין כי התוספים עליהם דיברת יכולים לסייע אך יפסיקו לעזור לך אחרי תקופה קצרה, אלא אם תנקי את גופך.
    בדיקות הדם חלקן תקינות וחלקן פחות אך אחרי 3 חודשים של התהליך שאני ממליץ תבדקי עצמך שוב (וכן תרגישי) ותראי הבדל.
    **ההמלצות שאתן הן בגדר המלצה וללא אבחנה אישית. תמיד מומלץ לעבור אבחון מקיף תחילה.
    יש להפסיק לשתות כל משקה למעט מים! בהדרגה תגיעי לשתית 3 ליטר מים ביום, כל שבוע תוסיפי 1/2 ליטר מים עד ל שלושה ליטר.
    אין יותר קפה. המנעי מכל דברי המאפה (בפרט אלו מבצק עלים ומרגרינה)
    המנעי ממזון מטוגן. המנעי ממוצרי חלב, למעט גבינות עיזים. אכלי ירקות רבים (רק ירוקים). כשהפנים יתחילו להשתפר והאודם ירד מהפצעים תתחילי להוסיף מעט כתומים/ צהובים (המנעי מעבניות וחצילים.
    אכלי אורז מלא, אמרנט וקינואה. תמנעי במשך 2 חודשים מכל מזון מן החי.
    ניתן לרכוש ערכה הומיאופתית לניקוי רב מערכתי- DRAINAGE KIT 1 של חברת רקווג. לפעול על פי ההנחיות. ערכה זו היא לחודש וחציץ אני ממליץ לחזור עליה ולסיים 3 חודשים סה"כ.
    לשאלות נוספות אשמח לעזור.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

הילה
    03/09/2009

שלום רואי,
    תודה רבה על התשובה המקיפה!
    האם תוכל לפרט איזה מין הערכים בבדיקות הדם אינו תקין?
    גם אם הראקוטן נלקח לפני חצי שנה, גם אז הכבד מתקשה לסלקו?
    איפה ניתן לרכוש את התרופה שהמלצת עליה?,ובאיזה מינון?
    מה היתרון שבלאכול רק אוכל מן הצומח?|(לגבי בשר ומוצרי חלב אני יודעת), אבל מה לגבי דגים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי

הילה
    06/09/2009

שלום רואי,
    קניתי את התרופות ההומאופתיות ורציתי לשאול גם לגבי טיפול בצמחי מרפא סיניים לאיזון רמות האסטרוגן בגוף,ממולץ?האם שתי התרופות סותרות זו את זו?
    לגבי מוצרי סויה, קראתי שהם מכילים פיטואסטרוגנים, האם זה לא בעייתי לחוסר איזון הורמונאלי?

תודה!
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה טלי

14/09/2009

טלי שלום רב,
    בשלב ראשון מומלץ ליטול ההומיאופתיה שהמלצתי לבד. לאחר הקפדה על הנחיותיי, ישנה אפשרות מצויינת שהרבה מהמדדים ישתפרו פלאים.
    אבקש להקפיד על ההנחיות ולאחר חודש וחצי לעדכן
    בריאות שלמה
    ד"ר ראי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו