שאלה למטפלים - מזמן אני רוצה לדעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למטפלים - מזמן אני רוצה לדעת..
    דנה
    22/09/2009

כאשר אתם אומרים שאתם דוקטורים בנטורופתיה למה אתם מתכוונים? כמה שנות לימוד מקנה תואר דוקטור? 7 שנים עם תכנית מסודרת כמו באקדמיה הסטנדרטית? כולל עבודות גמר מחקרים ועוד... מטעם מי הדוקטורט הזה? כלומר מי האוניברסיטה המעניקה אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה כי אני מתענינת בלימודים בתחום

דנה
    22/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטורת ברפואה נטורופתית/ סינית

23/09/2009

דנה שלום רב,
    זוהי שאלה שענינו עליה מספר פעמים בפורום זה.
    לימודי הנטורופתיה בארה"ב הנם לימודים ממושכים של 7-8 שנים הכוללים קדם רפואה ועוד 4 שנים של נטורופתיה. מסלול זה מוכר בארה"ב כתואר לכל דבר.
    בישראל אין עדיין מסלול הסמכה מסוג זה אך המסלולים ללימודי נטורופתיה בארץ הנם טובים בהחלט ועומדים בסטנדרטים גבוהים ביותר.
    מטפלים אשר הוסמכו על ידי מכללות לרפואה משלימה בחו"ל וקבלו את התואר דוקטור, רשאים להשתמש בתואר זה ולציין את האותיות ND אחרי שמם.
    מקווה כי המידע עזר לך
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו