תת פעילות של בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות של בלוטת התריס
    יעל
    05/10/2009

שלום,

אני בת 29 וסובלת מתת פעילות של בלוטת התריס. על פי בדיקות הדם היא נחשבת קלה ואפילו לא תמיד מטפלים במצב הזה, אבל לפי התסמינים ומדידות החום שאני מבצעת יש לי תת פעילות רצינית שמאוד פוגעת לי בתפקוד היום יומי.
    ניסיתי לטפל בבעיה בכל השיטות הטיבעיות האפשריות והייתי אצל כמה נטורופתים, אבל אין שינוי ממש.
    הציעו לי להזמין מחו"ל תוסף שאין אותו בארץ. מדובר בתמציות טיבעיות של בלוטת התריס מבעלי חיים.
    רציתי בבקשה לברר: במידה ואתחיל עם התמציות האלה, האם זה אומר שהבלוטה שלי תתרגל שהיא חייבת לקבל את זה מבחוץ ותתפקד פחות טוב מה שאומר שאצטרך לקחת את התוסף כל החיים? או שאפשר לקחת אותו כמה חודשים וזה כבר יכול לסדר את הבלוטה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות של בלוטת התריס

הוספת תגובה

• תת פעילות של בלוטת התריס

שאלה
    07/10/2009

המורינגה מוריד את רמת ה- TSH

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת התריס

12/10/2009

מיכל שלום רב,
    תמציות בלוטות הם דבר מצויין. באמת לא ניתן להשיג בישראל, אך במידה ותוכלי להשיג מוצר זה, אני ממליץ עליו בחום.
    בד"כ לנוטלים תוסף זה יש יכולת להחזיר את הבלוטה לתפקוד תקין, בייחוד אם מדובר במצב התחלתי.
    כמו כן, מומלץ לטפל בדיקור סיני. אני רואי תוצאות יפות מאוד!
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו