מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי נטורופתיהנתי17/11/2009
אתמול הייתי ביעוץ באחת מהמכללות המובילות לרפואה משלימה. והבנתי שבסוף הלימודים לאחר 4 שנים מקבלים תעודת הסמכה. מהרבה גם הבנתי שהתעודה הזאת לא ממש נחשבת כמו תואר אקדמאי. ועוד אמרו במכללה שכרגע עובדים על זה שהלימודים יאושרו כתואר (אני לא יודעת עד כמה אמרו לי את האמת ) אני מאד מתלבטת כי גם חשוב לי העתיד. מצד שני אלו לימודים אינטנסיבים של 4 שנים שבסופם אתה אפילו לא יוצא עם תואר ביד. אשמח לקבל המלצה מנסיונכם האישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי נטורופתיה
18/11/2009נתי שלום רב!
השאלה הראשונה שצריכה לעלות היא- האם התחום מושך אותך או לא. האם ברצונך להיות מטפל או בעל תואר אקדמאי.
בישאל תחום הרפואה המשלימה מתקדם בקצב יפה ויותר מוסדות חשובים ונחשבים משלווים את תחומי הרפואה הטבעית באינטגרציה עם הרפואה הקונבנציונלית.
בארה"ב- לימודי נטורופתיה מוכרים כתואר אקדמאי לכל דבר וכך גם הרפואה הסינית.
מדובר בעניין של זמן עד אשר הדבר יקרה גם כאן.
על מנת לעסוק בתחום הנטורופתיה/ רפואה משלימה בישאל, אין צורך בתואר, אלא בהסמכה ממוסד מוכר על ידי האגודה הרשמית של תחום זה. בנוסף, כלל קופות החולים ורוב בתי החולים מעסיקים מטפלים מוסמכים אשר למדו בישראל. רמת הלימודים בארץ היא ברמה גבוהה וניתן לומר כי היקף הלימודים ואיכותם עומדת בסטנדרטים בינלאומיים.
את/ה רוצה להיות מטפל? אם התשובה היא כן, אז בחר/י את המכללה ממנה הכי התרשמת ושיהיה בהצלחה!
רואי גוניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך..עוד התלבטות קטנה
נתי19/11/2009יש לי אופציה לבחור לימודי מגע או רפלקסולוגיה או ג'ין שין..מתלבטת..כי מכפות רגליים אני נגעלת :/ אבל מצד שני רפלקסולוגיה מאד נחשב.(אותו למודים גם שנתיים מתוך הארבע).ועל הג'ין שין גם שמעתי אבל פחות (אותו לומדים שנה ואח"כ צריך לבחור עוד מקצוע מגע)..אני חושבת כמה צעדים קדימה..ז"א מה יותר יעזור,יואיל, לי בעתיד כאשר אסיים את הלימודים..וכשאתחיל לעבוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים- נטורופתיה ומקצועות מגע
07/03/2010נתי שלום,
ההתלבטות חשובה מאוד כאן. אם את נגעלת מלעבוד על כפות רגליים, אז אין פה הרבה לבטים. עליך לבחור בתחום אשר את נמשכת אליו. ג'ין שין מאוד מעניין וקשור לנקודות האקופרסורה מהרפואה הסינית. ישנם מקצועות מגע נוספים כגון טווינה ושיאצו אשר נחשבים למאוד יעילים וכלי ריפוי בעצמם.
כל אחת מהמחירות תקדם אותך ליעדך ועם כל אחד מאלה תוכלי לעבוד.
כל טוב
רואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)