מספר חודשים לאחר טיפול נטורופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר חודשים לאחר טיפול נטורופתי
    אור
    05/12/2009

שלום לכולם,

בתחילת אוגוסט התחלתי טיפול אצל נטורופתית שהיה מורכב משינויי תזונה והיא נתנה לי תוספתי תזונה מהרשימה הבאה:
    אני סבלתי מחרדות ובגדול אני אדם לחוץ וסובל ממתח נפשי.

B-REST- קומפלקס ויטמין B
    מגנזיום
    פרופיוטיקה
    וקפסולה הנקראת- זו-קל שזה מולטי אינזים.

לאחר חודש חזרתי בבהלה למטפלת ואמרתי לה שאני סובל מנדדוי שינה וחזר לי הלחץ הנפשי, אני אדם דיי דיכאוני.
    היא אמרה לי להוסיף גאבא- 200 מ"ג ביום- בוקר וערב.

לאחר החודשיים הלכתי לפגישה נוספת ואמרו לי להפסיק עם המגנזיום, הפרויוטיקה ווהקומפלקס B.
    והיא אמרה לי שאם אני מעוניין אני יכול לקחת ג'נסנג סיבירי

היום אני כבר 4-5 חודשים אחרי הטיפול ומרגיש לא טוב שוב פעם, חזר המתח הנפשי והלחצים, השינה הלא טובה ומרגיש התדרדרות, בזמן הטיפול ועד הרגע שהנטורופתית אמרה לי להפסיק הרגשתי מעולה, מלא אנרגיה, מרוכז ומאושר לר'ב.

עשיתי בדיקות דם ויצא לי שהB12 שלי הוא 874 שזה דיי גבוה מעל הנורמה.
    קראתי מאמרים על B12 ברמות גבוהות בדם ולא ראיתי סיכונים ממש על אחת כמה וכמה שאני לוקח אותו ממקור טבעי.

אז שאלתי היא אם זה יהיה נכון להמשיך לקחת את ה B-REST, מגנזיום, גאבא והג'נסנג סיבירי שוב פעם או לא? אם יש אילו סיכונים מסויימים?

קשה לי לחזור לימים שלפני הטיפול- זה הורס אותי מאוד ובייחוד אחרי התקדמות כזו טובה.
    רציתי לקבוע תור אצלה, אבל זה עוד חודש וחצי ולחכות אני לא אחכה.

אני יודע שזה מאוד כללי ומאוד סובייקטיבי, אבל האם זה תקין ונכון שאם בן אדם אחרי טיפול שהצליח ונגמר יחזור שוב לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיאו?

אור
    07/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו