עליה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל
    נירית
    09/01/2010

תודה על תשובתיכם שעזרו לי מאד..
    אני עושה דיאטה כחודשיים בתחילה ירדתי מעט ועכשיו כחודש אינני יורדת כלל ואף עולה במשקל מעט למרות שאני שומרת באדיקות לא אוכלת לחם לבן רק לחם ללא שממרים לא נוגעת במתוק אוכלת הרבה ירקות פרי אחד ביום והולכת כשלש פעמים בשבוע, אני סובלת מלחץ דם גבוה מכולסטרול מאוזנת עי תרופות ומסכרת בערכים של כ120 בוקר בצום.כמו כן מקנדידה לוקחת פרוביוטיקה וקנדידה קלייר ולמרות כל זה אני לא מצליחה מזה כחודש לרדת כלל במשקל ואפילו לעלות מעט וערכי הסכרת גדלו ל130 ויותר בבוקר בצום, אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות האם לקחת תרופה לסכרת כפי שמציע הרופא? או מה עוד ניתן לעשות יכול להיות שאני עולה במשקל בגלל הסכרת? משום שאני שומרת מאד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל

הוספת תגובה

• עליה במשקל וסוכרת

10/01/2010

נירית שלום רב,
    משקל "תקוע" אחרי ירידה של מס' ק"ג היא דבר שכיח ונורמאלי. לגוף יש מנגנון מייצב הבולם את ירידת המשקל בכדי להתאים עצמו למשקל הנוכחי.
    סוכרת היא מחלה שללא ספק יכולה להפריע בתהליך איזון המשקל.
    בנוסף, במידה ואת אדם מתוח, גופך מתקשה אף יותר בתהליך כיוון שהורמונים הקשורים למתח מופרשים לדם ומפריעים לגוף לפרק שומן/ פחמימות לאנרגיה.
    לכן, חשוב מאוד להוריד את רמות הדחק על ידי פעילות גופנית, מדיטציה, תרגילי נשימה ועוד.
    בנוסף, אני ממליץ לגשת לאבחון מסודר ומקיף בו תוכלי לקבל הנחיות מדויקות עבורך.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו