שאלה בנוגע לויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לויטמינים
    flower1209
    16/01/2010

קיבלתי מרופא העור שלי ויטמינים לשיער בשם Roots HR בגלל נשירת שיער מוגברת.

על-פי בדיקות הדם אין כל ממצא לבעיה כלשהי והכל תקין. רופא עור אחר עימו התייעצתי אמר לי כי ויטמינים מעלים במשקל היות והם מגבירים רעב.

רציתי לשאול האם זה נכון באמת? האם לפני שאני מתחילה לקחת את הויטמינים הללו עלי לשקול תסמין של עלייה במשקל/רעב מוגבר?

אודה לכם על תגובתכם, זה מאד חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים

17/01/2010

שלום רב,
    שמחתי לשמוע כי רופא עור המליץ על תוסף זה. למרות שהבדיקות אינן מראות מחסור בויטמין זה או אחר, לא תמיד ניתן לראות חסרים אלו בבדיקות הרגילות.
    חשוב לציין כי ההחלטה של הרופא לתת את תוסף תזונה זה הינה טובה כיוון שמומלץ תחילה להשלים חסרים תזונתיים ותוסף זה מכיל את אבות המזון הרלוונטים לבריאות השיער.
    ויטמינים אינם משמינים!!!
    כאשר התיאבון שלנו אינו מאוזן בשל תזונה לקויה, ייתכן ותוספי תזונה יאזנו את התיאבון ואנו נחוש בצורך לאכול (לפי הצורך האמיתי של הגוף)
    על כן, תזונה מאוזנת ומגוונת ושתייה נאותה של מים ישמרו על המשקל ותוסף תזונה זה לא יגרום לעליה במשקל.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו