שימוש בכורכום בר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בכורכום בר
    דבי
    19/01/2010

שלום,

קראתי מאמר שדיבר בשבחו של צמח הכורכום, אחד השימושים שנעשים עם הכורכום הוא ערבוב מעט כורכום ומים ומריחה על הגוף, במידה ומיושם בדרך קבע תראה דלילות בצמיחת שיער.
    שאלתי היא, האם זה נכון?? ודבר נוסף האם הדבר מותר לשימוש בתינוקות? (4 חודשים). אני שואלת כי בכתבה היה כתוב כי נהוג לעשות זאת בהודו לתינוקות באופן קבוע.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בכורכום בר

הוספת תגובה

• כורכום

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    19/01/2010

שולה שלום רב,
    כורכום נחשב כנוגד חימצון חזק אך אני לא מכירה את השפעתו על השיער.
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לשימוש על ילדים?

דבי
    19/01/2010

האם בשימוש עלול להזיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כורכום

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    19/01/2010

שולה שלום רב,
    לא הייתי ממליצה להשתמש בו לילד בן 4 חודשים בשימוש חיצוני. בשכיחות נמוכה יכול לגרום לתגובה אלרגית או דלקת בעור. כלומר הסיכוי קיים. אם בכל זאת את מחליטה לעשות שימוש חיצוני בו לילדך כדאי שימנע לחשיפה מוגזמת לשמש.
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו