ליכן סקלרוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליכן סקלרוזיס
    נגה
    28/01/2010

אשמח לקבל המלצה להקלה על גרד מטריד ומעיק באזור הפות פי הבעת והפרטינאום.
    הרופא חושד כי מדובר במחלת עור בשם ליכן סקלורוזיס[אציין כי נלקחה ביופסיה ובשלב זה אנחנו מחכים לאבחנה סופית אך כרגע הגרד הוא בלתי נסבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליכן סקלרוזיס

הוספת תגובה

• גרד באיזור הפות ופי הטבעת

31/01/2010

נגה שלום רב,
    בעייתך נפוצה ובד"כ תוצר של פטריית הקנדידה היושבת במערכת העיכול וייתכן וגם פלשה לנרתיק.
    על ידי הפחתת מזונות מתוקים, ממתקים, מזונות המכילים שמרים וגלוטן תוכלי לשפר את מצבך לאין שיעור.
    תנסי שבוע- עשרה ימים בצורה זו ותראי שיפור. היה וכן- יש להגיע לייעוץ רחב לטיפול מקיף במצב זה. במידה ולא תראי שיפור, יש לערוך בדיקות דם לחסרים של מינרלים וויטמינים (אבץ, ברזל, סידן, מגנזיום, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A) שונים.
    בהצלחה ולבריאות!
    ד"ר רואי גוניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי לא מדובר בקנדידה

נגה
    31/01/2010

זוהי מחלה אוטאימונית ולא קנדידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן/ קנדידה

01/02/2010

נגה שלום שוב,
    אני יודע את תיאורה של מחלה זו, אבל האם נבדקת והוחלט שזוהי המחלה או שזוהי השארה של הרופאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה או ליכן סקלורוזה

נגה
    01/02/2010

שלום ד"ר
    1]נבדקתי,ואני מחכה לתשובה של הביופסה
    2]בצעתי בדיקת דם לקנדידה [מכיוון שבתחילת המחלה גם אני חשדתי שמדובר בקנדידה] והתשובה היתי שלילית
    3]ברצוני לציין כי מזה מספר שנים אני משתדלת להקפיד על תזונה נכונה ואורח חיים בריא כך שהסבריות שתתפרץ אצלי קנדידה היא נמוכה
    שוב תודה ואשמח לקבל רעיונות לעזרה כי אני סובלת!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן סקלרוזה- המשך

01/02/2010

נגה שלום,
    ברגע שתהיה התשובה יהיה לי קל יותר לעזור לך.
    פעמים רבות בדיקת הקנדידה אינה מדוייקת ולכן ישנם סימנים נוספים היכולים לסייע.
    אבקש לחכות לתשובות
    בריאות שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו