הפרשות חומות לפני ואחרי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות לפני ואחרי מחזור
    יעלה
    01/03/2010

אני בת 36 + 2, סובלת יותר משנה מהפרשות חומות שבוע לפני המחזור ועוד כמה ימים אחריו. בנוסף אני מנסה להיכנס להריון אך ללא הצלחה. הייתי בבדיקות אצל רופא נשים שלא מצא משהו חריג. האם ייתכן כי מדובר בעניין הורמונלי? קראתי על שיח אברהם שעוזר בבעיות הורמונליות, האם שיח אברהם יכול לעזור בעניין זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות ומעוניינת להכנס להריון

03/03/2010

יעלה שלום רב,
    בהחלט נראה כי מצבך מרמז על חוסר איזון הורמונאלי. לא תמיד ניתן יהיה לראות בבדיקות דם את חוסר האיזון. פעמים רבות נמצא כי המצב אותו את מתארת לרבות הקושי להכנס להריון יכולים להעיד על הפרעה בפלורה התקינה של מערכת העיכול המשפיעה על הרירית ברחם ובנרתיק. לעתים נמצא כי פטריית הקנדידה היא זו המפריעה וניתן לטפל בא על ידי תזונה וצמחי מרפא.
    שיח אברהם בהחלט נחשב לטוב ויעיל אך חשוב לדעת באיזה מצב להשתמש בו ולא ליטול אותו ללא אבחנה מדוייקת.
    ישנם צמחים רבים היכולים להתאים לאחת ולאחרת לא.
    ראשית- תתחילי את השימוש בפרוביוטיקה. חיידקים ידידותיים למערכת העיכול שלך יכולים לשפר את המצב הכללי.
    שנית- לעלות בהדרגה את צריכת המים שלך- תתחילי מליטר וחצי ליטר מים ביום וכל שבוע לעלות 1/2 ליטר ליום.
    בסופו של דבר תשתי 3 ליטר מים ביום (המחולקים היטב לאורך כל היום) נשצע כמו הרבה מים אבל יעיל עד מאוד לחיזוק גופך.
    בשלב הבא גשי לאבחון מקיף.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND,OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו