מתעניין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעניין
    barak
    15/03/2010

היי אני ברק מתכנן להתחיל ללמוד נטורופתיה בקרוב! תחום שמאוד מעניין אותי! ואני מתלבט לגבי זה, רציתי לשמוע ממישהו שמתעסק עם זה כבר ויכול לתת לי קצת הכוונה בנושא, גם לגבי תעסוקה אחרי, איך מתחילים וכו...
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעניין

הוספת תגובה

• לימודי נטורופתיה

17/03/2010

ברק שלום רב,
    לימודי נטורופתיה הם תחום מעניין ובעל אופי של שליחות לבריאות הציבור.
    מומלץ ללמוד במוסד מוכר וותיק. מומלץ ללמוד במוסד בעל גב אקדמאי וגב כלכלי על מנת שהלימודים יעברו חלק ללא תקלות של מכללות קטנות.
    המקומות המומלצים ללימודי נטורופתיה הם- מכללת מדי-ווין שבוינגייט, מכללת ברושים (מועדון הספורט של אונ' ת"א), מכללת סמינר הקיבוצים.
    רמת הלימודים בארץ נחשבת לגבוהה ומתקדמת- ביכולתך ללמוד בצורה מקיפה את גוף האדם, צמחי המרפא, תוספי התזונה, תזונה נכונה, שיטות טיפול שונות- במגע וטיפולי גוף ונפש.
    גש לאחד או לכל אחד מאילו, תתרשם ותבחר את המקום אליו אתה כי מתחבר.
    בהצלחה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעסוקה בתחום

barak
    24/03/2010

תודה! רציתי לדעת קצת יותר על התעסוקה אחריי סייום הלימודים איך מתחילים ואיפה? מה האפשרויות קידום והיתפתחות? והאים אפשר לעסוק אחרכך רק בתחום התזונה? ואיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו