כחכוחים טורדניים בגרון + ליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כחכוחים טורדניים בגרון + ליחה
    דנית
    24/03/2010

שלום,

לפני כמה חודשים התחילו אצלי כחכוחים טורדניים ביותר בגרון המלווים בצרידות (בנוסף תופעות נוספות:צרבות איומות, נפיחות וגזים).

רופאת אא"ג שלחה אותי לגסרטואנטולוג, נאמר לי שכנראה יש לי ריפלוקס/ חיידק בקיבה (טרם ביצעתי גסטרוסקופיה. בדיקת נשיפה יש לי רק בעוד מס' שבועות). ניתן לי טיפול באמצעות לנטון 30 מ"ג פעמיים ביום, אך לאחר חודש שלם לא חל כל שיפור (בנוסף הורדתי מאכלים מסויימים הידועים כגורמי צרבת) ולכן פניתי לטיפול נטורופתי.

הטיפול עזר לי מאוד, כל הסימפטומים כמעט נעלמו, וזאת לאחר טיפול תזונתי נוקשה + צמחי מרפא. הדבר היחידי שלא עבר הוא הכחכוחים הגרון והליחה. הנתורופת אמר לי להשתדל לא לאכול מוצרי חלב וחוץ מזה אמר לי שסיימנו את הטיפול כי שאר הסימפטומים עברו.

אני מאוד משתדלת לא לאכול, אבל בגלל התפריט המצומצם שלי אני לא מוצאת תחליפים אחרים. האם יש משהו נוסף שאוכל לעשות על מנת לסלק את הכחכוחים הטורדניים הללו? האם זה אומר שהבעיה לא עברה אלא הטיפול הנטורופתי פשוט" הרדים" אותה? אני חוששת שהכחכוחים האלה יגרמו לסיבוכים בעתיד.

אשמח לדעתכם המקצועית,

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כחכוחים טורדניים

24/03/2010

דנית שלום רב,
    הטיפול הנטורופתי לא מרדים את המצב אלא מסייע לגוף להלחם במצב ו/או לאזן אותו. הכחכוח הטורדני יכול להיות רגישות/ אלרגיה למזון כלשהו או אבק/ חומר אחר אליו את רגישה.
    מומלץ לעבור בדיקות לזיהוי אלרגיה ומשם להמשיך.
    כמו כן, בהחלט יכול להיות שמדובר בחיידק הליקובקטר פילורי במערכת העיכול ולאחר בדיקת הנשיפה נדע יותר (למרות שפעמים רבות הבדיקה יכולה להראות שלילי, אך הדבר יכול להיות טעות)
    אחרי הבדיקות השונות חזרי אלינו להמשך יעוץ
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

דנית
    24/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו