פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    אנונימי
    31/03/2010

אני סובלת משיעור יתר בכל אזורי גופי , וחימצנתי את השיער בבטן כדי להסוות את השיער . כמובן שלא ידעתי שלעורי יש נטייה לפיגמנטציה ונשאר לי כתם לבן ענקי במרכז הבטן באזור שחימצנתי..העור שלי כבר בסביבות 7\8 שנים לא חזר לקדמוות ולרופאי העור אין פתרון בשבילי..
    שקלתי לחמצן את האזור סביב כדי שיהיה באוות הצבע אבל אני מפחדת שהצבע לא יתפסו או שיהיה בהיר יותר\כהה יותר ובכך אחמיר את המצב ואת הפיגמנטציה. אני נואשת אני לא הולכת לים ולא לובשת שום דבר שחושף את הבטן . אינני אפילו מוכנה להיחשף בפני המין השני לקיום יחסי מי ןכדי שלא ריאו את הכתם מה אוכל לעושת כדי לרפא זאת ?בנוסף לכך אני עושה ipl כבר 3 שנים והבנתי שהז אמור לשפר את מצב הכתם וזה לא שיפר .
    בנוסף לכך באזור הירכיים המפשעות ופי הטבעת העור שלי נורא נורא נורא שחור ומזעזע וזה נראה נורא. ושוב אינני מוכנה לקיים יחסי מין בגלל כך שלא אחשף חלילה..
    הבנתי שיש קרם להבהרה של האזוריים האינטימיים וחשבת רציתי לדתע מה הוא ? האם אינו מחמיר את הפיגמנטציה ? זה יכול לעזור לקטמים בבטן ובאזור הפנימי של הירכיים ? אינני יודעת כבר מה לעשות . בבקשה עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה

06/04/2010

שלום רב,
    נראה כי מדובר כאן בבעיה שאינה קשורה לענין חיצוני, אלא לבעיה פנימית של עודף רעלנים/ טוקסינים בגופך. אני מוצא פעמים רבות כי אנשים בעלי פיגמנטציה, העוברים תהליך ניקוי רעלים על ידי תזונה, משפרים עד מאוד את מצב העור והרבה מהפיגמנטים נעלמים.
    אני ממליץ לסור בדחיפות לטיפול נטורופתי, בו ניתן יהיה להבין את מצבך ולתת מענה הולם. משחות חיצוניות יכולות להועיל במעט ואולי כלל לא. החשוב כאן הוא ההתייחסות למערכות הפנימיות.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו