המצאות קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המצאות קנדידה
    דינה
    08/05/2010

שלום.עשיתי בדיקת קנדידה במרכז לקנדידה בבה"ח אלישע בחיפה מאחר וקראתי על הקנדידה ועל הסימפטומים שלה והרבה מהם התאימו לי , ואכן יצאה לי קנדידה ברמה הגבוהה ביותר.
    התחלתי לפני 3 ימים לקחת קולורקס+פעמיים ביום פוברויוטיקה+פעמיים ביום גדילן מצוי.
    וכן התחלתי לעשות דיאטה נטולת שמרים,סוכרים, תירס,סויה ואלכוהול.
    השאלות שלי הן:
    1. תוך כמה זמן אוכל להתחיל להרגיש שיפור בסימפטומים?
    2. אמרו לי כי הטיפול בקולורקס הוא לחודש בלבד וכן הדיאטה היא לחודש-חודש וחצי בלבד
    האם כך הוא הדבר? או שצריך להמשיך בדיאטה גם תקופה ארוכה יותר לאחר סיום הטיפול ?
    ומתי כדאי לי לעשות שוב בדיקת צואה בכדי לדעת האם הקנדידה חוסלה?
    3. אני בעלת עודף משקל ואכן תקופה ארוכה לא מצליחה לרדת במשקל. אם אחסל את הקנדידה
    יתכן שגם יהיה לי קל יותר לרדת במשקל ולא לעלות במשקל כל הזמן?
    4.לגבי מזונות- האם מותר לי לאכול תפוח אדמה וחטיף תפוציפס? איזה לחם אתם ממליצים לקנות ומאיפה? האם מותר לשתות קפה וכמה ביום? האם מותר לאכול ממרח שקדים? יש איזה משהו מתוק שניתן לאכול? האם ניתן לאכול תפוח עץ אדום או רק ירוק?

אודה על תשובתכם.
    בברכה
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המצאות קנדידה

הוספת תגובה

• טיפול בקנדידה

09/05/2010

דינה שלום רב,
    הטיפול שהתחלת נראה בסדר. על מנת לדעת האם זה הטיפול המדוייק ביותר עבורך, עלייך להגיע לאבחון.
    לעניין הקולורקס- ניתן לקחת 8 שבועות ברצף. לעניין הפרוביוטיקה והגדילן- לקחת 3 חודשים ברציפות. המנעי מכל המזונות המכילים זרחן, לרבות תפוצ'יפס. לא מומלץ לאכול תפו"א ולא תירס או כרובית.
    ממרח שקדים אמנם בריא יחסית אבל עשיר בקלוריות.
    מקווה כי מידע זה יועיל לך.
    גשי אחרי סיום 3 חודשים לבדיקה נוספת
    בריאות שלמה,
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו