תחליף לאשחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף לאשחר
    דנה
    23/05/2010

בשל בעיות ביציאות (ניסתי בעבר סלק ,שזיפים ללא השפעה)המליצה לי הדיאטנית שלי לשתות חליטת אשחר. אציין כי בפעם הראשונה ששתיתי מהחליטה לא הפסקתי ללכת לשירותים במשל יממה שלמה . אך לאחר תקופה שמתי לב שתמיד לאחר שתיית האשחר יש לי בחילה, כיום אני לא יכולה אפילו להריח את החליטה - כי מיד יש לי בחילה נוראית.
    האם ישנה חליטה דומה שניתן לקחת כתחליף. כמובן לא לשימוש יומי -אלא לניקיון הגוף אחת ל..(עדיפות כמובן למשהו לא ממכר )
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לאשחר

הוספת תגובה

• תחליף נגד עצירות

23/05/2010

דנה שלום רב,
    מוצר כמו זה שנטלת באמת ממכר. מומלץ תחילה לשים לב להעשיר את התזונה בסיבים תזונתיים- הרבה ירקות ופירות.
    לשתות יותר מים. להקפיד על לפחות 8 כוסות מים ביום.
    לעניין מוצר חלופי- השתמשי בסיבי פסיליום. מדובר בסיב תזונתי המשפר את פעילות המעיים עד מאוד.
    יש ליטול אותו כשעה לפני האוכל, כף אחת לכוס מים. לשתות מיד ולשתות כוס מים נוספת מייד לאחר מכן.
    עשי זאת פעם ביום למשך 3 שבועות ולאחר מכן להוריד בהדרגה את תדירות השימוש בזה.
    בריאות שלמה,
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו