בעיות בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בקיבה
    עינת
    08/06/2010

שלום רב, רציתי לדעת לגבי היכולות של ריפוי עצמי. אני בת 23 פעילה גופנית לא מעשנת ולא שותה ונהגתי לקחת כמויות גדולות של משכחי כאבים עד שגיליתי מאוחר מידי על הנזק שלהם. ויום אחרי שלקחתי 2 נרופן קמתי עם כאבי בטן שנרגעו לאחר יומיים ואז כל פעם שאכלתי דברים חמוצים היא שווב כאבה. עבר חודש מאז ובתקופה הזאת יש לי לפעמים צרבות ופשוט אי נוחות בקיבה (גיליתי למשל שכורכום לא עושה לי טוב למשל). עשיתי בדיקה להליקובקטור שנמצא שלילי הרופאה נתנה לי אומפרדקס שבחרתי לא לקחת אלא לנסות לשנות על ידי תזונה. רציתי לדעת דבר ראשון אם באמת אפשרי להחלים לגמרי בעזרת תזונה אם יש פצע בקיבה או חומציות יתר והחשוב ביותר, כמה זמן יכול לקחת כזה דבר, חודשים? תודה, עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בקיבה

הוספת תגובה

• בסעיות במערכת העיכול

21/06/2010

עינת שלום רב,
    בהחלט ניתן לרפא את הגוף באמצעות תזונה נכונה. כמובן שרצוי גם לחשוב על שילוב תוספי תזונה היכולים להאיץ את תהליך הריפוי.
    תתחילי להשתמש בתוסף פרוביוטיקה וליטול אותו 3 פעמים ביום בשבועיים הראשוניםץ לאחר מכן לעבור לפעם ביום.
    בתזונה יש להקפיד על תזונה בסיסית (PH לא חומצי) ולהקפיד לשתות מספיק מים לאורך היום.
    בד"כ ניתן יהיה לצפות לשינוי תוך 3-4 שבועות
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו