חיידק בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק בשתן
    לירן
    15/06/2010

שלום רב.לפני כמה ימים נמצא אצלי חידק בשתן.הרופאה אמרה שניתן לחיות עם זה ולא נתנה לי טיפול.בהתחלה שרף לי קצת אבל לא הטריד יותר מדי כעת זה מטריד רק כשאני שוכחת לשתות מספיק מים.בחודש אוקטובר נטלתי למשך חודש קולוקרס והקפדתי על תזונה מתאימה ומאז לא היו לי דלקות יותר וכמובן שלמשל כ-8 חודשים הקפדתי ליטול בכל יום 10 טיפות של R18. האם לדעתך ניתן לטפל בחיידק הנוכחי רק בנטילת R18 ו-R1? האם זה יגרום לו לצאת מגופי? למשך כמה זמן עליי לקחת את הצירוף הנ"ל? האם יש סיכוי שהקנדידה חזרה? לא הקפדתי בכלל על תזונה מאוזנת לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק בשתן

הוספת תגובה

• חיידק בשתן

21/06/2010

אפרת שלום רב.
    הסבירות שהקנדידה פעילה היא גבוהה. יחד עם זאת, אני ממליץ תחילה להתייחס לדרכי השתן שלך. ההומיאופתיות שנטלת טובות ביותר ואמורות לשמור על הכליות ולמנוע התפתחות דלקת. מעצם העובדה שעדיין יש סממנים של דלקת, מומלץ להתחיל להשתמש בשני דברים: 1. כמוסות חמוציות וליטול 2 כמוסות פעמיים ביום למשך 10 ימים. 2. כמוסות של חומר מעולה בשם- D-MANOSE שהינו חומר אינרטי (אינו נספג בדם) ומסייע לגוף לשטוף את החיידק ממערכת השתן.
    זאת יש ליטול גם כן 10 ימים.
    תעדכני במצבך
    נ.ב.- יש לחזור לתזונה מוקפדת, נטולת שמרים ומתוקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו