סרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרום
    משה
    07/07/2010

1.סרום רימון שמכיל punicic acid (~80%) : palmiticacid (4.8%), stearic acid (2.3%), oleic acid (6.3%), linoleic acid (6.6% יכול לטפל בקמטים?
    2.האם סרום זה יכול להפחית כתמי פיגמנטציה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרום

הוספת תגובה

• יש לי גם פיגמנטציה בפנים אבל אני

ורד המודאגת
    07/07/2010

אישה וזה נובע משינוי הורמונלי. אני יודעת שיש כל מני סוגי כתמים אחד מהם נקרא מלזמה והוא עקשן ביותר וקשה לפטר ממנו רק קורטיזון עזר לי וזה לא הכי בריא שיש
    בכל אופן הייתי ממליצה לבדוק אצל דרמטולוג איזה סוג יש לך ולא רק להסתמך על קוסמטיקאי/ת
    ועוד דבר.. גם אני ניסיתי סרומים למינהם ולא כ,כ עזר אבל עלה לי הרבה כסף לנסות. אני יודעת שיש טיפול בלייזר ששמעתי שהכי יעיל. שוב ללכת לרופא לאבחון מקצועי זה הדבר הראשון שהייתי עושה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה

14/07/2010

שלומית שלום,
    במידה והפיגמנטציה היא תוצר של שינוי הורמונאלי, ניתן יהיה לאזן את המערכת ההורמונאלית וכך ולהפחית או להעלים את הפיגמנטציה שנוצרה. במידה ומדובר בשינוי העור המלווה בפיגמנטים בולטים במיוחד ו/או בולטים מעל לשטח העור, מומלץ יהיה להיוועץ ברופא עור ולבדוק הסרה בלייזר או בשיטות רפואיות אחרות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרום

14/07/2010

משה שלום רב,
    בכדי לקבוע איזה סרום מתאים לעורך, עליך לגשת לאבחון מקצועי אצל רופא העור או אצל נטורופת המתמחה בתחום העור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

משה
    15/07/2010

אבל באופן כללי הסרום רימון יכול לעזור לגבי מה ששאלתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו