פטרת ועיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת ועיכול
    גדעון
    10/07/2010

שלום,
    אני סובל מבעית פטרת בכף הרגל ובציפורן וכן מזיהום פטרייתי במפשעה (שניהם בצד שמאל!?). בשני אלה ניסיתי לטפל בעזרת שמן עץ התה, המרגיע מעט את המצב אך לא פותר את הבעיה.

בנוסף, אני סובל מבעיות בעיכול המתבטאות בריבוי נפיחוֹת ובצואה רכה.
    לפני כשנתיים עברתי לצרוך תזונה טבעונית הכוללת הרבה בעיקר מזון נא (Raw). ללא מזון מן החי וכמעא בכלל ללא מזון תעשייתי. תזונה זו פטרה אותי ממספר בעיות אך בנושא העיכול היתה הטבה זמנית בלבד.

קראתי על שמן אורגנו לטיפול במגוון בעיות אלה וכן על שמן המאנוקה לטיפול בבעיות המוזכרות.

אודה על התייחסותכם והצעותיכם

בברכה
    גדעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת ועיכול

הוספת תגובה

• פטרת ועיכול

13/07/2010

גדעון שלום רב,
    נשמע כי עברת תהליך שינוי תזונתי משמעותי ואם זאת יש כאן דבר מה שאינו מאוזן.
    ייתכן כי ישנה אי סבילות לאחד המזונות שלך, או בעיה ישנה שעד היום לא נעלמה.
    לעיתים אני מוצא כי אנשים שעושים שינוי גדול בתזונה כדוגמה לשינוי שעשית, רואים שיפור ואז אחת לתקופה אוכלים משהו שאינו בתפריט וגופם יוצא מאיזון.
    בד"כ דבר כזה קורה כאשר אין ליווי מתאים לתהליך, אין צמחי מרפא או תוספי תזונה נכונים התומכים בשינוי כו'.
    אני ממליץ להגיע לאבחון מדוקדק שבו ניתן יהיה לקבוע על אופן הטיפול בך ובמצב זה.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו