שמן קוקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן קוקוס
    ענת
    10/07/2010

שלום רב!
    אני פונה בסוגיה הזו למרות שאני יודעת שזו סוגיה מאוד בעייתית כי יש הרבה בעד והרבה נגד..

הייתי רוצה לדעת עד כמה זה בריא לצרוך שמן קוקוס. אני יודעת כמובן שעדיף שמן זית, אבל במתכונים שונים שיש בהם צורך בחמאה (אני לא נוגעת במרגרינה) אני מחפשת תחליף פרווה טוב....

אני כמובן מחפשת משהו בריא ולא משהו שהוא רק תחליף טוב, לכן אני פונה פה בשאלה.. זה מאוד חשוב לי.... אני מאוד מאוד מקפידה על בריאות ותזונה ולכן אשמח לקבל תשובה מפורטת- למה כן ולא לא ומה מומלץ.

אני יודעת שהוא טוב לקוסמטיקה,אבל לא מעבר....

תודה מראש על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן קוקוס

הוספת תגובה

• שמן קוקוס

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    11/07/2010

ענת שלום רב,
    א. שמן הקוקוס נחשב כשמן רווי אז אם חשקה נפשך אזי שתייה של כף אחת ליום תספיק בהחלט.
    ב. שמן הקוקוס מתאים יותר לשיער ולעור יבש. זהו שמן שגם מתקשה כאשר הטמפרטורות קצת יותר קרות. אין הגבלת זמן לכמה זמן להשאיר על הפנים.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצטערת, אבל לא ענית לי...

ענת
    11/07/2010

ברור לי שכף ביום לא תהרוג אותי, אבל האם החלפה של חמאה במתכונים (נניח 100-200 גרם חמאה) בכמות זהה של שמן קוקוס היא בריאה ונכונה או שלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו