מה מעידים כתמים לבנים על הציפורניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מעידים כתמים לבנים על הציפורניים
    ורד המודאגת
    16/07/2010

הרבה זמן לא היה לי אבל לאחרונה יש לי גם נשירה בשיער האם יש קשר בין השניים? האם יש קשר לבלוטת התריס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים לבנים על הציפורניים

19/07/2010

שלומית שלום רב.
    כתמים לבנים יכולים להעיד על מחסור בסידן. סוג מסויים של כתמים לבנים יכולים להעיד על מחסור באבץ. במידה וקיים מחסור באבץ, הוא בהחלט יכול לגרום לנשירת שיער.
    אני ממליץ להתחיל בנטילת "מולטי מינרל" המכיל את כל מגוון המינרלים שגופך זקוק להם. לאחר כחודש ימים את אמורה לחוש בהבדל. אם לאחר זמן זה אין שינוי, גשי לרופא העור וכן לייעוץ נטורופתי מקיף.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

ורד המודאגת
    19/07/2010

האם אוכל לנטול את המולטי מינרל אם אני בהריון בנוסף לויטמינים שאני לוקחת להריון? האם ישנה דרך טבעית להחזיר את האבץ והסידן לגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן ליטול תוסף זה בזמן ההריון

21/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו