האם הנטורופתיה עוזרת לפיריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הנטורופתיה עוזרת לפיריון?
    ליה
    18/07/2010

שלום רב,

אני בת 43 אם לילדה בת 3 מהריון ספונטני ומהיר ללא בעיות.אחריו 2 הריונות כימיים אחד אחרי השני. עוברת כרגע טיפולי הפריה ואחרי 4 הפריות ללא הצלחה שבהפריה שנייה שוב הריון כימי. אני מבינה את בעיית הגיל.יש לציין שאני עושה דיקור.יש ביציות ויש הפריות טובות אפילו מאוד ובכל זאת אין הריון. שמועות הביאו אותי להתעניין בנטורופתיה. האם יש איזושהו טיפול העוז רוהלגדיל את סיכויי ההריון לילד שני? אני כבר מיואשת ועדיין לא רוצה להרים ידיים.
    תודה מראש על ההתייחסות ,
    בשורות טובות,
    ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיריון ונטורופתיה

19/07/2010

ליה שלום רב,
    אני מוצא כי השילוב בין הדיקור הסיני ובין צמחי המרפא יעיל ביותר. אם המטפל שאת עובדת איתו לא המליץ לך על צמחי מרפא, אשמח לעשות זאת עבורך.
    על פי הנתונים שמסרת, נראה כי הסיכויים הם טובים.
    בהצלחה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! המשך תשובה לפיריון ונטורופתיה

ליה
    19/07/2010

שלום ד"ר
    שוב תודה על התייחסותך!
    המטפל של הדיקור אינו "מאמין" בצמחי מרפא ולכן הוא עוסק אך ורק בדיקור.
    למרות כל ההפלות שלי עדיין אני מאמינה שאצליח.אילו צמחי מרפא אתה ממליץ לי לקחת ?או רעיונות נוספים שכדאי שאקח בחשבון על מנת להביא מהר את ילדי השני - אמן!

רב תודות ובשורות טובות,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא לפריון

21/07/2010

ליה שלום,
    חשוב לציין כי אין צמח אחד המתאים לכולן. בד"כ אנו מרכיבים פורמולה של מספר צמחי מרפא המותאמים על פי האבחון המוקדם של המטופלת.
    המלצתי היא להגיע לאבחון ומכאן אוכל לסייע יותר.
    אם תרצי לנסות קודם צמח מרפא הנחשב די מאוזן ומתאים לאיזון המערכת ההורמונאלית, תקני כמוסות של תוסף התזונה- דונג-קואי, בבתי הטבע, וקחי כמוסה אחת כל בוקר וכל ערב, למעט בזמן הוסת.
    מאחל לך בהצלחה ובריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!

ליה
    21/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאקה לאישה

ליה
    21/07/2010

כפי שהצעת לי לגבי הדונג קוואי,הציעו לי בחנות טבע להגדרתם יותר טוב מאקה לאישה בטיפות לאיזון ההורמונלי. מה דעתך?
    היות ואני בלחץ כלכלי עקב הטיפולים שלי...לא אוכל להגיע ליעוץ. אולי דרך קופת חולים מכבי? יש לך המלצות על נוטורופט ממכבי? כל הבדיקות שלי ושל בעלי הן תקינות לחלוטין.
    שוב המון תודה על התייחסותך,
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאקה או דונג קואי

02/08/2010

תתחילי עם הדונג קוואי.
    לעניין ייעוץ נטורופתי, את יכולה לגשת למכבי בנתניה, שם יושבת נטורופתית טובה ומנוסה.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו