בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    לירן
    28/07/2010

שלום רב.עשיתי בדיקות דם לאחרונה ובין היתר הייתה בדיקת תפקוד בלוטת התריס.יצא שהכל בסדר ובגבולות הנורמאל אבל כשהלכתי לנטורופתית שלי היא אמרה שלפי תופעות שעליהן דיווחתי ומאחר ואני לוקחת גם גלולות נגד הריון תקופה ממושכת היא חושבת שיש לי הפרעה בתפקוד בלוטת התריס.מהן התופעות לתפקוד נמוך ומהן התופעות לתפקוד יתר? אני מרגישה לעיתים קרובות כאילו הלב שלי יוצא עוד מעט החוצה-דופק מהיר, לעתים רחוקות יש לי גלי חום (אני בת 35), חום הגוף שלי נמוך - 35 מעלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

לירן
    28/07/2010

אגב, הנטורופטית הורתה לי להפסיק לאכול מוצרים שיש בהם חיטה בגלל הבעיות שהיא חושבת שיש לי בבלוטת התריס.מה הקשר בין זה לבין בעיות בתפקוד בלוטת התריס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת תריס

02/08/2010

שירן שלום רב,
    נראה כי הנטורופתית אליה פנית צודקת. נראה כי ישנה בעיה באיזון בלוטת התריס ומומלץ לבדוק גם את T-3 וכן FREE T-4 אשר יסייעו לדעת את המדד האמיתי של הבלוטה.
    כאשר הבלוטה בעודף פעילות נראה מדדי TSH נמוכים וההפך כאשר הם גבוהים.
    הסימנים יכולים להיות דומים לאלו שתיארת וכן הפרעות המערכת החיסון, עייפות/ הפרעות שינה, שינויים במצב הרוח ועוד.
    מומלץ לבדוק זאת יותר לעומק.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו