נטורופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורופתיה
    שירה
    18/08/2010

שלום רב
    אני בת 36 אם ל2 וסובלת כבר 20 שנה ממיגרנות קשות, רובן סביב מחזור ואמצע החודש שיש ביוץ, נטלתי כבר את כל סוגי המשככים בעולם מהקלים ועד הטריפטנים וגם פרקוסט שנחשב לנרקוטי.
    נואשתי וגופי עכשיו שבוע בניקוי שאני עושה, נוטלת מוצר שכתב לי עליו נטורופת באינטרנט וחשוב לי לדעת האם נכון מה שאני עושה? הוא כתב לי מוצר בשם אנטיגרנה של חותם הטבע וגם יעצו לי לקחת טיפות R16 למניעה.
    מאוד חשוב לי לטהר את הגוף מרעלים, כבד, כליות וקיבה. האם נכון מה שאני עושה? האם המוצר טוב? קראתי שיש בו שינן, בן חרציתף ורבנה, אספסת, כמון, רוזמרין, לואיזה,מכוכבית, שום, ושאר תמציות צמחים. אני יודעת גם שיש חלק חשוב באמונת המטופל במוצרים, ואני רוצה להאמין שזו הדרך לחיים ולא כל הכימיקלים הפסולים. אשמח לשמוע דעתכם בהרחבה על כל השאלות ששאלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטורופתיה

הוספת תגובה

• אנא תשובתכם

שירה
    18/08/2010

אשמח לתשובה כי נוטלת מוצר שחשובה לי דעתכם עליו , וכי נטורופת באינטרנט אמר שזה מוצר טוב אך דעה אחת לא ממש מדד לומר האם כדאי ליטול או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב אתונות מצויין כנגד כאבי ראש

שמעון בן דוד
    23/08/2010

קראתי באיזה מקום, שחלב אתונות מועיל כנגד כאבי ראש כרוניים
    אין לי מושג כיצד זה עובד ומדוע, פרט לעובדה, שידוע שחלב אתונות
    הוא מאוד מאוד בריא, עם סגולות מיוחדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרנה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    24/08/2010

שלום לך,
    בעיה שאת סובלת ממנה 20 שנה לא ניתנת לפיתרון דרך הפורום באינטרנט. יש להגיע לאבחון ורק אז יש לטפל. יש להבין ממה נובעת המיגרנה, אורח חיים, מה מחמיר ומה מקל ועוד.
    בברכה,
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ואחות מוסמכת
    0546499302

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו