נטורופתיה ו CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורופתיה ו CMV
    יעל
    07/09/2010

שלום.
    לפני כחצי שנה נדבקתי הדבקות ראשונית ב CMV. נכון לעכשיו הנגיף עדיין בדמי (IgM חיובי) על סמך בדיקות הדם.
    מכיוון ואני מעוניינת בהריון הייתי שמחה לשמוע מה יש לנטורופתיה להציע על מנת להוציא את הנגיף מהדם.
    בחודש האחרון שיניתי את התזונה (הצאתי כמעט לגמרי קמח לבן, הפחתתי מאוד את צריכת הסוכר,. אני נמנעת מאכילת מוצרים מעובדים ומרבה באכילת פירות וירקות ודגנים מלאים) ואני מבצעת פעילות גופנית באופן סדיר.
    בנוסף מזה כשבועיים אני נוטלת 3 פעמים ביום אסטרגלוס של סולגאר ופעם ביום ויטמין C של 1000 מ"ג.
    לצערי, הבדיקות עדיין לא תקינות.
    שאלתי היא האם מה שאני עושה הוא בסדר (הבנתי שאסרגלוס יכול לחזק את הנגיף - האם זה נכון?) והאם יש דברים נוספים שכדאי לעשות על מנת לזרז את תהליך ההחלמה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטורופתיה ו CMV

הוספת תגובה

• CMV

13/09/2010

חיה שלום רב,
    ראשית ראי את תשובתי על מחלת הנשיקה.
    מה שעשית עד כה הוא בסדר, אך אם אין שינוי במצבך, אני ממליץ להגיע לאבחון מעמיק על מנת לקבוע את סוג הטיפול המתאים ביותר.
    פעמים רבות נגיף זה משפיע מאוד על כל המערכות על לכדי חוסר יכולת לתפקד.
    בטיפול הנטורופתי וההומיאופתי יש המון מה להציע על מנת להחיש את ההחלמה
    אשמח לעזור
    שנה טובה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסרגלוס

עמי
    05/01/2011

שלום,
    אני במצב דומה (חליתי ב-CMV לפני כחצי שנה וה-IGM עדיין חיובי). בייעוץ תזונתי נאמר לי גם לשתות מים שבושלו עם אסרגלוס. האם זה "מחזק" את הנגיף?! היכן אני יכול למצוא מידע על אסרגלוס ותופעות לוואי ?
    תודה,
    עמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו