פצעונים ושחורים 30+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים ושחורים 30+
    אני
    11/11/2010

תמיד היו לי פצעונים, אבל איכשהו עברתי את גיל ההתבגרות ומאז היה לי פה ושם לקראת מחזור או משהו. לאחרונה, נהיו לי מלא שחורים באיזור שמתחת לסנטר/צוואר שבחיים לא היה לי. אני לא צריכה להוסיף שזה ממש מעצבן כי אני בלי משים מגרדת, השחור יוצא בגירוד ונהיה לי מין פצעון מעאפן.
    יש רעיונות איך להיפטר מהם? ולמה דווקא שם?
    תודה!

* זה פורום נטורופתיה, אז סביר שלא שתציעו תרופות, אבל סתם אני רוצה להדגיש שגם אין מצב. אכלתי הרבה קש מתרופות לעור שעשו יותר נזק מתועלת בחיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים ושחורים 30+

הוספת תגובה

• פצעונים ושחורים 30+ - תגובה

14/11/2010

שלום רב,

אזור זה של הפנים וקדמת הצוואר קשור למערכת ההורמנאלית וכפי הנראה שמשהו במערכת ההורמנאלית אינו מאוזן. במידה ואת נוטלת גלולות ייתכן שהגלולות אינן מתאימות לך ובמידה ולא עדיין מדובר בבעיה במערכת ההורמונאלית ויש להגיע לאבחון כדי לטפל בגורם הבעיה ולהביא לאיזון המערכת.
    בנוסף, ברוב המקרים נמצא ששימוש מופרז במלח ובסוכר על מוצריו, לרבות שתיית משקאות מוגזים (גם אם הם מוצרי דיאט) יכולים להחמיר את המצב ולכן מומלץ להפסיק אותם מיידית ולהגיע לאבחון.

בברכת בריאות שלמה,
    ד"ר רואי גוניק OMD., ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות מה לאכול?

אני
    14/11/2010

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו