התייעצות בנושא עשב חיטה וקנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא עשב חיטה וקנדידה
    גולן
    10/12/2010

אני בן 38 , ובמהלך התקופה האחרונה סובל מתופעות לוואי רבות (חולשה, כאבי שרירים, כאבי ראש, עייפות, נשימה כבדה ועוד). בבדיקה של קנדידה שעשיתי מיוזמתי במעבדה פרטית עולה כי יש לי קנדידה ברמה הכי גבוהה( XXXX ), אשר לפי התחושה האישית יצאה כבר מגבולות המעי .התחלתי בדיאטת נטולת סוכרים ופחמימות (עפ הרשימות שבאתרים שונים). כמו כן אמור ליטול כמוסות קורולוקס מצמח ההורופיטו בנוסף למגה פרוביוטיק ותמצית גדילן.
    שאלתי היא: האם יעילות הכמוסות הנ'ל ידועות בסיוע בקנדידה ?
    האם ניתן וכדאי לשתות עשב חיטה במקביל לכל זה או לחכות שהגוף יתנקה מהפטריה ואז לעשות זאת ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות בנושא עשב חיטה וקנדידה - תגובה

13/12/2010

גולן שלום רב,
    בעייתך מוכרת ולא נעימה וכן נחלת מערכת העיכול של חצי מדינה.
    צמח ההורופיטו יעיל לטיפול בקנדידה אך לא יכול לעבוד לבד. עשב חיטה יעילה גם היא וחשובה בתהליך לתקופה של לפחות 3 חודשים. בנוסף, תמצית זרעי אכוליות- חשוב לשלב בתהליך זה.
    מחובתי לציין כי כל אדם הוא שונה וגם אם הבעיה היא קנדידה- הסיבה יכולה להיות שונה מאדם לאדם ולכן מומלץ לקבל ייעוץ נטורופתי מקיף המותאם לצרכיך.
    בריאות שלמה ובהצלחה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גולן
    13/12/2010

ראשית, תודה רבה על התגובה. שנית, אני מבין מדבריך שאין בעיה לקחת אותם במקביל, הלא כן ?? שלישית, מדוע הרפואה הקונבנציונאלית מתייחסת אליי כמו "חולה רוח" על התסמינים שלי ועל הטענה שזה נגרם מקנדידה ?? (התגובה הראשונית שקיבלתי מהרופאים אם יש לי איידס או סרטן)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו