שלום , הודעה לד"ר לזרוביץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , הודעה לד"ר לזרוביץ
    בלה
    14/01/2011

יש לי מה שנקרא KERATOSE PILARIS זו בעית עור גנטית , אם את לא יודעת מה זה : זה מראה עור מחוספס מאוד (פצעים) , אצלי : באזור הזרועות אחוריות (קצת אדום אפילו) בישבן למטה ביריכיים אחורה , ומעט ברגליים , אמנם לא כל כך רואים אותם אך מרגישים את הפצעים כאילו גילחתי את הרגליים , זה ממש ממש מפריע לי בדרך כלל עם גברים , ורציתי לדעת אם הרפאוה טבעית יכולה לתת לי מענה , רופאי עור נתנו לי תכשירים לא כל כך יעילים לזה , וגם אם זה עוזר אז הם אומרים שזה חוזר תמיד כי זה גנטי . אני מבינה מאוד , אך אולי יש פיתרון טבעי בכל זאת , ואם כבר אני מעדיפה הכל טבעי

תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום , הודעה לד"ר לזרוביץ

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה של ד"ר לזרוביץ

בלה
    22/01/2011

אשמח לקבל תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום , הודעה לד"ר לזרוביץ - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    26/01/2011

בלה שלום רב,
    התופעה נקראת קרטוזיס פילאריס. קרטוזיס פילאריס זוהי בעצם איזשהיא תכונה של העור הנגרמת בגלל חסימה בזקיקי השיער וזוהי בעיה אסתטית. בדרך כלל באיזורים כמו זרועות אחוריות ובשלב מאוחר יותר בירכיים. קיים טיפול טבעי כגון תזונה העשירה בבטא קרוטן (כל הצהובים- דלעת , גזר ועוד).
    פילינג עדין למקום עם ספוג ועיסוי קל ותערובת שמנים יכול מאד לעזור.
    אגב, בהחלט יכול להיעלם עם הזמן. במידה ותהיי מעוניינת בטיפול אישי יותר ולא כללי אשמח לעמוד לרשות ביתך.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ומומחית ברפואה טבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו