ניקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי
    גלית
    12/12/2007

שלום, אני מעוניינת להוריד במשקל, כיצד אני יכולה להגביר את חילוף החומרים, לנקות רעלים מהגוף והקיבה ולהקל על תחושות כובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי

הוספת תגובה

• ניקוי

ד"ר גוניק
    14/12/2007

שלום רב, תהליך ירידה במשקל חשוב שיהיה מבוקר ומותאם אישית.
    אני דוגל באמרה- " התמקד בהשגת איזון ובריאות והמשקל יתאזן גם כן". ירידה במשקל צריכה להעשות תוך תשומת לב לאיכות המזון, התאמה בין מזונות והתאמת תזונה אישית.
    באמת חשוב לנקות את הגוף מפסולת המצטברת ברקמות שומן, מערכות סינון (כבד, לימפה...) על מנת לרדת במשקל באופן מבוקר ובריא.
    כלל ראשון הוא באמת להוריד מהתזונה מזונות עתירי סוכר (מתוקים ומזונות המתורגמים בגוף כסוכר- עמילנים, קמח, תפו"א, תירס...),שנית, יש להרבות במזונות ירוקים (מלפפון, חסה, עלי ירק, כרוב, ברוקולי, אספרגוס...). מים!!! הבסיס לבריאות הגוף ולניקוי הוא כמות מים מספקת. חישוב של כ- 22.5 ק"ג לכל ליטר מים ביום. לעוד פרטים ותזונה מדוייקת ואישית, ניתן לקבוע ייעוץ.
    09-7466422
    לבריאות!
    ד"ר רואי גוניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו