מיואש-צריך עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש-צריך עזרה בבקשה
    ערן
    12/02/2011

שלום שמי ערן ואני סובל קרוב לשנתיים מבעיה בעור הפנים,באה לידי ביטוי בהאדמה חריפה מאד ברוב שטח המצח,רכות ואף(איזורים קבועים המתאדמים) הבעיה נוצרת שאני מזיע/אחרי מקלחת במים חמימים/בהתאמצות מינימלית/שינוי פתאומי בטמפרטורות הסביבתיות. נוצרות מעין נקודות ממש אדומות ובולטות ברוב שטח הנ"ל אשר ממבט ראשוני נראות כחררה/פריחה. הבעיה מאד עקבית בהתפרצותה במשך כל התקופה.
    לפני שנה וחצי הייתי בפגישה עם נטורופתית ולפי אבחנתה קבעה שמקור הבעיה מבוססת בליקוי חומציות שבגופי,מפי הצעתה המליצה לי לרכוש ממנה 2 מוצרים מאד יקרים לפתרון הבעיה,כמובן שלא עזר. פניתי למרפאת עור בביה"ח רמב"ם ואפילו לקחו לי ביופסיה,ממצאיה-לא אובחנה בעיית עור.
    ניסיתי תכשירים-מיני משחות(היתה אפילו אחת בעלת קורטיזון/סטרואידים),מי פנים,ניסוי לאכילת מזון בריא יותר כגון(שום,מיצי רימונים/תפוזים,הפחתה משמעותית באכילת מטוגנים/נתרן/ ניסוי לשתיית מיץ עשב חיטה טרי)
    שכחתי לציין שגם בבדיקות הדם שעשיתי-חוץ מויטמין b12 שהיה מעט נמוך,כל השאר היה תקין.
    לסיכום-כל המאמצים,זמן,השקעה וכסף לא עזרו.

ממש בתמציתי קראתי על סוגיי חומרים כגון:
    סידן/אשלגן/מגנזיום/נתרן-זרחתי
    סידן גופרתי/נתרן כלורי/סיליקה צורן/סוגי קליום. רציתי לדעת אם פה מקור הבעיה....

עד כה מצבי ממשיך להתדרדר-אשמח לקבל הכוונה כלשהי בנושא. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש-צריך עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• מיואש-צריך עזרה בבקשה - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    13/02/2011

ערן שלום רב,
    אולי המדובר בקופרוז. יש צורך באבחון נטורופתי על מנת לעלות על שאלותייך ולהבין מה הבעיה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו