איך נרגעים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך נרגעים?
    רונית
    02/03/2011

שלום, שמי רונית, אני בת 43 ובריאה בד"כ.
    בתקופה האחרונה אני עצבנית וחסרת סבלנות יותר מהרגיל. לא הייתי מגדירה את עצמי אף פעם כאדם רגוע ושלו אך לאחרונה התדירות והעוצמות התגברו וללא סיבה הגיונית.
    אני מוצאת את עצמי כועסת ומתרגזת על לא מעט דברים והדבר גורם לי אח"כ לעייפות ואף תסכול.
    חשבתי שזה קשור אולי לשינוי הורמונלי (בעיתות מחזור זה אף בלתי נסבל).
    חברה המליצה לי על "קוהוש שחור" (לא משתמשת בתוספי מזון למיניהם) ולאחר שקראתי על כך הבנתי שלא בטוח כלל שזה מתאים ו/או עוזר.
    אשמח לשמוע עצתכם.
    תודה מראש, רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך נרגעים?

הוספת תגובה

• תשובה לרונית

אלון
    02/03/2011

שלום רונית,על פניו נשמע שייש אצלך חוסר איזון הורמונלי (למרות שזה בד"כ בא יותר מאוחר-סביב גיל 50) ולמרות זאת לא הייתי רץ "להפציץ" עם קוהוש שחור או כל צמח מאזן הורמונלי אחר.
    העניין אצלך נשמע יותר מורכב מרק זה והייתי מציע פגישה עם מטפל כדי לאבחן לעומק את הבעייה ולחפש פתרונות אישיים לך.
    סביר שיש שם איזשהו חוסר איזון הורמונלי ויתכן גם חוסר איזון במערכת אחרת בגוף.
    כמו שאת בטח מבינה אנחנו יצורים מורכבים ויש סיבות רבות לכל פתולוגיה מה שמצריך הסתכלות אישית.
    אני משער שלא סיפקתי את ציפיותיך בתשובתי.
    ככה אני רואה את הדברים ואני מעודד שתבדקי בעוד מקומות.
    תרגישי טוב!

אלון מרבר Cl.H

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

רונית
    03/03/2011

קודם כל, תודה על כי ענית לי. אכן ציפיתי לסוג של פתרון או הנחיה מיידית. כנראה שלא יהיה מנוס מלהשקיע קצת בי והפתרון לא יכול להיות פשוט כמו שחשבתי.
    תודה בכל אופן, רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

אלון
    03/03/2011

כן,רוב האנשים כ"כ עסוקים בלהיות עסוקים שלא לוקחים זמן לנשום מעט ולהשקיע בעצמם.
    ישר כוח!

אלון מרבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נרגעים? - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    07/03/2011

רונית שלום רב,
    ממליצה לעשות אבחון. אולי על רקע הורמונלי, אולי על רקע עצבי. אחרי אבחון מסודר אפשר להבין את הרקע לבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו