ויטמין A - בת 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין A - בת 30
    ענבר
    23/12/2007

הומלץ לי על ידי רוקח לקחת ויטמין A כיון שאני מעשנת וגם נוטלת גלולות למניעת הריון. האם יש משהו מקביל או שזה התוסף האידיאלי בשבילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין A - בת 30

הוספת תגובה

• ויטמין A- בת 30

25/12/2007

שלום לך!
    ויטמין A הוא אחד מהויטמינים החיוניים לגופנו ואחד מנוגדי החמצון החשובים. הוא מסייע לגוף להתמודד מול נגיפים ודלקות שונות. בשל יכולתו לשפר את רמת הנוגדנות החמצונית בגוף תהיה לו יעילות גם כחלק מההגנה על גופך בשל נזקי העישון.
    יחד עם זאת ישנם תוספי תזונה רבים נוספים היכולים לעזור לך. הידעת כי כל סיגריה "מחסלת" 25 מ"ג ויטמין C מהגוף?! על כן שימוש במינון של 500-1000 מ"ג ויט' C יועיל עד מאוד לשמירה על מערכת החיסון וכן כנגד התפרקות מואצת של רקמות.
    במעמד זה הרשי לי להמליץ לך להפסיק לעשן!
    מחקרים הוכיחו קשר בין השימוש בגלולות בשילוב עם עישון לבין סרטן. מטרתי כאן אינה להדאיג אותך אך להסב את תשומת ליבך לכך. הגלולות גורמות לירידה בויטימינם חיוניים מקבוצה B ולכן שימוש במולטי ויטמין B יועיל ביותר.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו