וסטיבוליטיס וIC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטיבוליטיס וIC
    י
    26/04/2011

שלום רב,
    אני סובלת מהבעיות הנ"ל קרוב לשלוש שנים- עברתי כברת דרך (כולל ניתוח וסטיבולקטומי). את הIC גילו לי לפני כחצי שנה ומאז אני מטופלת באלמירון (תרופה שמייבאים במיוחד, יקרה בצורה בלתי רגילה).
    רציתי לדעת האם קיים פיתרון בתחום הנטורופתיה? בעבר טופלתי בתחום עבור דלקות חוזרות בשתן, אך למיטב הבנתי לIC אין כיום פיתרון (פצעים בדופן שלפוחית השתן).

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטיס וIC

הוספת תגובה

• יעילות אלמירון ל IC

רונית
    26/12/2011

שלום
    ראיתי שפרסמת שהינך משתמשת באלמירון מזה חצי שנה, ידוע לי שהתרופה יקרה מאוד כי אנחנו מניסים להשיג אותה לאימי. אשמח לשוחח איתך בטלפון על יעילות התרופה או דברים אחרים שניסית כי אנחנו חסרי אונים מול עצמת הכאבים וחוסר היכולת של הרפואה הקונבנציונלית לעזור.
    זה המייל שלי [email protected] ואשמח מאוד לשוחח איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס וIC - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    29/04/2011

שלום רב,
    לגבי IC- אחד הטיפולים הוא אימון שלפוחית השתן (עצירה והחזקת השתן כדי לרווח את הזמן בין ההתרוקנויות), גם שינויים דיאטטים עשויים לעזור – לצמצם משקאות מוגזים, אלכוהול, מאכלים חריפים ומאכלים חומציים, מאכלים משתנים (קפה, אלכוהול, פטרוזיליה, סלרי.
    לכן בדרך כלל הטיפול הנטורופתי יהיה דיאטת אלימינציה ובהדרגה מוסיפים מאכלים כדי לזהות לאיזה מאכל השפעה שלילית.
    מאחר ואת סובלת מבעיה מורכבת הדבר הטוב ביותר הוא להגיע לאבחון וטיפול נטורופתי לצורך קבלת טיפול מיטבי ומותאם אישית לך.
    שאלתך השניה היא וסטיבוליטיס- ניתן להתאים טיפול נטורופתי, אך גם פה מומלץ להתחיל טיפול לאחר שאובחנה סיבת הבעיה ותישאול יסודי. בין השאר הטיפול יכול להיות דיאטה דלת אוקסלטים, דיאטת אלימינציה, דיאטה אנטי פטרייתית, דימיון מודרך וכמובן טכניקות הרפיה. גם צמחי מרפא עשויים לעזור כאן. התפריט התזונתי ושימוש בצמחי מרפא מותאמים לאחר האיבחון והתישאול (המצב הבריאותי, היסטוריה רפואית וכו').
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ, M.A N.D אחות מוסמכת ונטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו