מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי עם הקיבה המעצבנתרינה06/06/2011
שלום ....
יש לי קיבה רגישה , אני סובלת מבחילות כשאני קמה משינה וגם לפעמים אחרי ארוחות , יש לי גם שלשולים באים הולכים , לפעמים כאבים וצרבות מעל הטבור .
עשיתי מלא בדיקות , אין לי חיידק ( בעבר היה וקיבלתי טיפול ) .
לפני שבועיים קיבלתי כדורים להוריד את החומציות בקיבה מה שעזר קצת בנוגע לצרבות אבל הן עדיין קימות .
בקיצור יש לי ימים שאני מרגישה טוב וימים שאני משלשלת וסובלת מבחילות וכאבים ,
תמיד הייתה קיבה רגישה , יש איזה טיפול או משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על התופעות האלה , במיוחד על הבחילות שזה הכי מפריעה ( פרמין אני שונאת זה עושה לי רע ותחושה לא נעימה).
תודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי עם הקיבה המעצבנת - תגובה
09/06/2011יובל שלום רב,
ראשית אמליץ אט-אט להוריד את הכדורים להורדת חומציות ותיוועצי עם הרופא על קצב הפסקת הכדור.
הסיבה היא שחיידקים שונים משגשגים בסביבה לא חומצית וזה בדיוק מה שכדורים אלו מייצרים.
אפשרויות עזרה ראשונה:
R-37 טיפות- 10 טיפות במעט מים 3-4 פעמים ביום
GASTRICUMEEL- טבליות למציצה, 3-4 פעמים ביום.
ממליץ להיוועץ בנטורופת אשר יתאים את התזונה ותוספי תזונה נכונים בדיוק עבורך.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה לקיבה
אורן16/06/2011הייתי בבית מרקחת ואמרו לי שR37 זה לכאבי בטן ולא קשור לקיבה , קניתי פרובויוטיקה לקיבה, האם היא תעזור למנוע מקרים דומים בעתיד ולעזור לקיבה להתעודד?? (למרות שהיא עושה לי צרבות)
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה???
אורן21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את יכולה לעזור לעצמך
ד''ר מיכל לזרוביץ N.D22/06/2011רינה שלום רב,
הפורום איננו נועד לטפל, אלא לתת כיוון. אם את באמת רוצה לעזור לעצמך גשי לאבחון וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)