התלבטות 5htp

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות 5htp
    אמיר
    06/06/2011

יש לי תקופה של משבר ואני שוקל לקחת 5htp במקום ssri
    הבנתי שצריך להביא אותו מחול ומצאתי אתר ישראלי שמביא אותו לארץ ועוד מוצרים שונים אבל אני לא יודע אם הם אמינים ואם אפשר לסמוך על איכות המוצרים שהם מביאים שהם מקוריים ושאין איזה קומבינה
    הם פירסמו שמה לכאורה שמות של מטפלים שהתעסקו פה מהארץ עם החברה שלהם ומרוצים . אם יצא לכם לשמוע עליהם ותתנו לי אישור לפרסם את שם החברה שלהם בשביל לקבל ממכם חוות דעת או שתוכלו לברר עליהם אני אודה לכם מאוד וזה יהייה לי לעזר רב
    בתודה מראש ובשורות טובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות 5htp

הוספת תגובה

• התלבטות 5htp - תגובה

09/06/2011

אמיר שלום רב,
    לא ציינת את המטפלים או את המוצר.
    אני ממליץ לבדוק מהו המקור של המוצר ומכאן להיות יותר בטוח.
    כמו כן, דווקא ממליץ לפנות לבתי מרקחת הומיאופתיים המייבאים גם מוצרים מסוג זה, ולקבל חו"ד מקצועי מהם, לפחות על אמינות המוצר.
    כללית התוצאות שלי עם 5HTP טובות בהחלט.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ותראה המשך בתוך ...

אמיר
    09/06/2011

אם תרשו לי אני אתן לך את שם החברה הזאת פה ואתה בתור מטפל אולי תוכל ליצור קשר עם הקולגות שלך ותברר על החברה כי יש מצב שאולי ואתה מכיר את המטפלים שמופיעים שמה באתר אז פשוט מה שאני שואל זה האם מותר לי לפרסם את שמו של האתר בשביל שתוכלל לברר ולתת תשובה
    בתודה מראש
    ודבר נוסף קראתי על 5htp שזה לא רק לדיכאון וחרדה אלא להפרעות פאניקה וחרדות כלליות ויתכן שאולי גם ל-ocd תלוי במינון מה דעתך וגם על חומר שניקרא טיאנין בכמוסות שהוא גם יעיל לחרדה וזול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו