מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטלי06/01/2008
שלום
אני אשמח לחוות דעת.אני אנסה להסביר את המצב שלי יחסית בקצרה:
נטלתי במשך שנה גלולות מליאן למטרת מניעת הריון,הן גרמו לי דימומים קלים ולכן החליפו לי לפמינט בלי שום הפסקה שאותם נטלתי למשך 3 חודשים.
במהך הנטילה התחלתי להבחין בשיער עדין שצומח באזור הלחיים ,חזה . הרופאה רצתה להחליף שוב מבלי לעשות בדיקות, החלטתי להפסיק, ובמשך 7 חודשים של הפסקה השיעור החמיר בכל הגוף ואקנה נוראי. במהלך ההפסקה ביצעתי בדיקות הורמונליות- יצאו תקינות, ובבדיקה אצל גניקולוג אמר שהשחלות שלי בעלות מבנה פוליציסטי. לאחר 7 חודשים נטלתי דיאנה מכיוון שאמרו לי שזה הפיתרון היחיד לעצור את הצמיחה. נטלתי אותן במשך 3 חודשים והפסקתי כי הן גרמו לכאבי ראש נוראיים,סחרחורות וטישטוש בראיה. לאחר שבועיים התחלתי בטיפול נטורופתי, קיבלתי שני בקבוקונים, האחד מכיל ויטקס ואנג'ליקה הסינית, והשני מכיל: gly,serenoa,urtica,hypericum,verbena,withania. ובנוסף כל יום כמוסה של herbplus balanc לתמיכה גופנית. עבר חודש. צריך עוד לטפל בעיניין התזונה. אבל השיעור חזר להיות יותר בולט אבל האקנה לא "משתגע".
הייתי מאוד רוצה לדעת האם אתם מאמינים שהגוף שלי מסוגל להחזיר לעצמו את האיזון במערכת ההורמונלית ובכך לגרום לשיעור בפנים להיות פחות בולט? כמו כן, רציתי לדעת מה תהיה ההשפעה לאחר ההפסקה של הטיפול?
והאם הומאופתיה יכולה לעזור יותר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר ואקנה
07/01/2008שלום רב!
אמנם מדובר במצב לא נוח אבל בהחלט ישנם פתרונות למצב זה! הנטורופתיה יכולה לעזור עד מאוד. צמחי המרפא שנטלת נראים על פניו כטובים, יחד עם זאת ישנה התאמה מדוייקת לכל מטופל ולכן אינני יכול לומר אם אלו הצמחים המדוייקים עבורך או לא.
דבר נוסף, יש לבדוק כל 4 שבועות אם עדיין להמשיך עם הצמחים או לשנות את אופן נטילתן או סוג הצמחים.
ברור כי נוצר כאן שינוי במערך ההורמונאלי שלך. הדבר מעודד, כיוון שכך גם ניתן לווסת את גופך מחדש. אני מאמין גדול בתהליכי ניקוי של הגוף. עושה הרושם כי הדבר המרכזי שיש לעשות אחרי כל כך הרבה הורמונים וחוסר סדר בנטילתן, היוא ניקוי. זאת יש לעשות בשילוב עם תזונה הדוקה, צמחי מרפא ו/ או תוספי תזונה המסייעים בניקוי כבד, לימפה, מערכת עיכול ועוד. בנוסף השימוש בהומיאופתיה מודרנית יעיל מאוד בצהליכים אלו, אך כאן המקום לקבל ייעוץ אישי ולקבוע מה לתת.
אני מאמין כי תוכלי להחזיר את גופך לאיזון. ברגע שהגוף יחזור לאיזון, לא יהיה צורך ליטול דרך קבע את המוצרים הטבעיים, אבל מדי פעם לבקר אצל ההומיאופת/ נטורופת לביקורת שגרתית ומניעתית.
בריאות שלמה!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
טלי09/01/2008תודה,אבל איך יודעים שהגוף חזר לאיזון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים שהגוף חוזר לאיזון?
12/01/2008התחושה הכללית משתפרת, אנרגיה מאוזנת יותר, העור חלק ואינו פצוע יותר...
כמו כן, בדיקות הדם יראו על שיפור משמעותי ברמות הורמונאליות.
מקווה כי הועלתי לך!
לבריאות
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
