מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפורסתיו24/03/2013
שלום,
אני בת 30 ועדיין לא ממש יודעת איך להתאפר. יש לכם המלצות איך ללמוד זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור - תגובה
מירי דוק25/03/2013העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך שלא תצטרכי להוציא הרבה כסף היא להזמין מאפרת אלייך הביתה לסדנא אחד על אחד שתסביר לך על המוצרים ותראה לך את הבסיס לאיפור ראשוני.
סדנה כזו עולה בדר״כ בין 300-400 ₪
חג שמח וצבעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימיםירין18/02/2013
יש לי נימים בולים בצידי האף, איך אפשר להיפטר מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים - תגובה
מירי דוק20/02/2013סליחה אך לא מבינה מזה נימים בולים.
אולי התכוונת לנימים בולטים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הכוונה לבולטים
ירין11/03/2013אודה להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הכוונה לבולטים - תגובה
מירי דוק12/03/2013לגבי כל דבר בולט בגופנו, די קשה להסתיר זאת. כל דבר שנמרח מעל רק ידגיש את הבליטה ויגרום להראות יותר. אולי כדאי להתייעץ עם רופא עור.
בכל מקרה אם במקרה לנימים יש צבע נוסף על הבליטה ( כגון אדום , סגול וכו׳ )
ניתן לנסות למרוח מתקן גוון ומעל קונסילר.
לנטרול גוון אדום יש למרוח מנטרל גוון ירוק ומעל קונסילר ולגוון סגול יש להשתמש במתקן גוון כתום ומעל קונסילר ומייקאפ במידת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול קוסמטידורין19/02/2013
כל כמה זמן בגדול מומלץ לעשות טיפול קוסמטי? יש לי אקנה בדרגה קלה ואני מנקה טוב את העור בבית כל יום עם סבון ומים. הולכת פעם בשלושה חודשים לטיפול קוסמטי האם זה מספיק? כי אני לא רואה שינוי של ממש או הטבה במצב וזה מאוד מציק לי, מה גם שבקייץ המצב מחמיר בגלל החום והזיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוסמטי - תגובה
מירי דוק21/02/2013בעיקרון הכל תלוי במצב ובסוג העור ומי שיכול. לומר לך את התדירות היא הקוסמטיקאית
אם את אומרת שרת לא מרוצה מהטיפול אז אולי תחשבי להחליף קוסמטיקאית או לפחות לומר לשלך מה הציפיות שלך ממנה.
כמו יש יש חומרים שאת יכולה לקנות אצל הקוסמטיקאית בכדי שימשו אותך לתחזוקה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לניקיון הפנים
טלי21/02/2013התזונה גם מאוד חשובה. גם לי היה אקנה קל ולמען האמת רק לאחר שהתחלתי לקחת גלולות פמינט התחלתי ממש להרגיש שיפור בפנים, כמובן שזה גם בשילוב ניקיון הפנים פעמיים ביום עם סבון ללא סבון (אגב קליניק מעולה), מריחת קרם לחות והתחלתי גם לשנות את התזונה שלי, אני מקפידה לשתות יותר מים ומנסה להימנע כמה שיותר מאוכל שומני. קוסמטיקאית אני רואה רק פעם בחצי שנה (וגם לא תמיד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לניקיון הפנים - תגובה
מירי דוק24/02/2013טלי את צודקת בהחלט גם לנושא התזונה מרכיב משמעותי בטיפול באקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפ כיצד למנוע יובש ועור סדוק בחורףמירב בן יקר28/01/2013
בנות, כולנו יודעות עד כמה התופעה של יובש, סדקים וקילוף יכולה להציק בחורף.. אז כיצד למנוע יובש ועור סדוק בחורף?
אני ממליצה להוסיף מספר טיפות מהתכשיר שמן נבט חיטה ודבש לספוגית בזמן המקלחת ולעסות בעדינות את עור הגוף. הפעולה תגרום להעלאת רמת הלחות בעור ותתרום לגמישותו!
מירב בן יקר,
מדריכה ראשית HL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ כיצד למנוע יובש ועור סדוק בחורף - תגובה
מירי דוק30/01/2013אחלה טיפ.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחהדס23/01/2013
אחרי שאני מגלחת את שיער הערווה יוצאים לי פצעים אדומים ומגרדים. איך אפשר למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח - תגובה
מירי דוק23/01/2013למיטב ידיעתי לא ניתן. זו תופעה של סוג העור שיותר רגיש לנושא.
מניסיוני אחרי שמגלחים באופן קבוע ותדיר , העור אמור להתרגל באיזשהו שלב.
במידה ולא כפי שכבר כתבתי בפורום , מאוד ממליצה למרוח אלוורה טבעית מהצמח. אם לא ניתן אז גם ג׳ל זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהשעווהליטל23/12/2012
שלום,
אחרי שנים של גילוח עברתי לעשות שעווה בכל הגוף. בכל הגוף זה בסדר אבל במפשעה ובירכיים התוצאות לא טובות. יש לי אדמומיות שנמשכת במשך שבועיים עד הפעם הבאה שצריך לעשות! מה ההגיון בזה? האם זה אמור להיות ככה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהשעווה - תגובה
מירי דוק24/12/2012בעיקרון זה לא אמור להיות ככה אך יכול להיות שהעור באיזור רגיש. תנסי למרוח אלוורה בשכבה עבה ותראי אם האדמומיות יורדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם קרמים להרגעת אדמומיות
הרמוני רוט שבתאי13/01/2013יש אחד כזה לדפילב ואת יכולה לבקש אותו ממי שעושה לך שעווה. לחילופין אלוורה כמו שייעצה לך מירי אמורה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה סרום?גלי01/01/2013
אני כל פעם שומעת שצריך לשים סרום לפני הקרם.. מה זה סרום? מה תפקידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה סרום? - תגובה
מירי דוק03/01/2013סרום זהו תכשיר העשיר בחומרים העוזרים בספיגת לחות. מעליו שמים את הקרם לחות וזה משפר את התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמולקולות שלו קטנות
הרמוני רוט שבתאי13/01/2013ולכן הוא נכנס יותר עמוק אל תוך העור הוא מוליך מה ששמו בתוכו ולא בהכרח את הקרם שאמורים להניח מעליו- המולקולות של הסרום נכנסות יותר עמוק מאשר אלו של הקרם. לא חייבים להניח סרום מתחת לקרם כמו שלא חייבים להניח קרם מעל סרום הכל תלוי בסוג ומצב העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווהנועה30/11/2012
יש לי עור מאוד רגיש ברגליים ומאוד כואב לי כשאני עושה שעווה (אני עושה לעצמי).. האם יש משחה מאלחשת כלשהי שתוכל להקל את הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה - תגובה
מירי דוק03/01/2013לצערי אני לא מכירה משהו שיכול לעזור, בטח לא עם העור רגיש. ניתן למרוח אלוורה אחרי השעווה בכדי להקל על האדמומיות אך לא יותר מזה.
אם את ממש לא יכולה לסבול את תמיד יכולה לגלח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משחה מאלחשת בשם אמלה
הרמוני רוט שבתאי13/01/2013אבל היעילות שלה משתנה מאחד לאחד והיא פחות טובה לשטחי גוף גדולים.
תקפידי למתוח את העור היטב כשאת תולשת ותניחי טלק על העור לפני הנחת השעווה, אלו שני דברים שיכולים לעזור. אם ממש כואב לך- כמו שאמרה מירי את יכולה לגלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי03/01/2013
ברצוני לצבע את הגבות לחום בהיר, אשמח לדעת איך עושים זאת לאחר שקונים את הצבע לגבות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מירי דוק03/01/2013את צריכה למרוח וזלין או קרם עניים שומני מסביב לגבה ולאחר מכן למרוח את הצבע ( לאחר שערבבת עם החמצן כמובן ) להמתין מס' דקות עד קבלת הגוון הרצוי ואז להסיר עם צמר גפן שטבלת במים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מירי06/01/2013האם החמצן לצביעה של הגבות הוא רגיל כמו של השיער, ומה הכמות ווהאחוז חמצן שצריך לשים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
מירי דוק08/01/2013כן זהו חמצן רגיל. אני משתמשת ב6 אחוז. יש לשים קצת ביחס שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש שיטה שאינהדליה10/12/2012
כואבת להוריד שיער מהמפשעה חוץ מגילוח שעושה לי פצעים נוראיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש שיטה שאינה - תגובה
מירי דוק11/12/2012לפי מיטב ידיעתי אין משהו שהוא לא כואב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחוריםמאיה25/11/2012
שמעתי שיש מקל כזה שמוציא שחורים. האם הוא יכול לפצוע? איפה משיגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים - תגובה
מירי דוק28/11/2012את כנראה מדברת על המקל עם החור הקטן שעוזר ... מציעה לא להשתמש לבד בהחלט יכול לפצוע ולהותיר נזקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמה קולורנועם07/09/2012
שלום
לאחר המלצתכם רכשתי את המוצר דרמה קולור היא הביא לי מיי קאפ פלוס אבקה מקבעת רציתי לדעת האם אפשר להסיר את את זה במים אם סבון פנים או רק אם מסיר איפור? והאם זה שומני כלוומר סותם נקבוביות ויגרוום לי לפצעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמה קולור - תגובה
מירי דוק07/09/2012הי
אני מסירה אותו עם סבון פנים סלי מסיר איפור.
המייק אפ לא אמור לעשות פצעים בגלל שהוא מאוד איכותי ומומלץ ילידי דרמטולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחובה להסיר כל איפור באשר הוא
הרמוני רוט שבתאי27/11/2012בייחוד עם העור שמן, לא קשור לאיכות המוצר אלא סוג העור הבמקרה הזה יגרום ליציאת פצעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קוסמטיקאיתענת01/04/2012
היי,
אני מחפשת קוסמטיקאית המתמחה בטיפולי פנים,
מישהי יכולה להמליץ לי?
באזור תל אביב, למרות שאני ניידת כך שכל אזור המרכז יכול להיות רלוונטי
תודה.
אני יודעת שאוכל למצוא טלפונים במדריכים שונים, אך הייתי מעדיפה לקבל המלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית שהיא גורו של כולם !
סיוון09/11/2012לכי רק לרוחלה תירוש !! היא קוסמטיקאית כבר 30 שנה והיא משתתפת בכל הכנסים של הרופאים והיא קוסמטיקאית של פעם ולא מנסה למכור בולשיט כמו כל הקוסמטיקאיות ,היא נמצאת בהוד השרון והבעיה שהיא מפוצצת מלקוחות וצריכים לקבוע מראש הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלזמהעלמה30/10/2012
שלום רב,
רופא עור רבחן מלזמה בפנים בעקבות נטילת גלולות
חיפשתי באינטרנט טיפולים טבעיים ומצאתי 2 טיפים:
מריחת מיץ לימון סחוט טרי ל 20 דק' ביום ולשטוף
מריחת ג'ל אלוורה על העור וללכת לישון
האם הטיפים הללו בטוחים לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלזמה - תגובה
מירי דוק30/10/2012לגבי מיץ לימון אני לא יודעת אבל ג׳ל אלוורה אני משתמשת בעצמי וזה מדהים לפנים.
גם מרגיע ומוריד אדמומיות ואם את לוקחת צמח אלוורה חותכת אותו לרוחב ומורחת עם זה את הפנים זה בכלל מהמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפםגבי22/10/2012
אני נערה בת 14 יש לי שערות שחורות בשפם.. מתייבשת לדבר עם אמא. יש מכשיר שאני יכולה להשתמש בבית לבד? שמעתי שיש קפיץ כזה.. זה עוזר?? תודהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפם - תגובה
מירי דוק23/10/2012מציעה לך לנסות בכל זאת לפנות לאימא ואם את ממש לא רוצה אז אולי תלכי למישהי שעושה גבות ושפם. לדעתי בשביל פעם ראשונה עדיף שמשהו אחר יעשה לך וגם תתייעצי איתה לגבי הקפיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?