מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה חמור..אנונימית17/09/2011
אני בת 16, והייתי אצל רופא עור כמה פעמים. הוא הביא לי את הסבון "אקניל ווש", את הכדורים "מינוציקלין" ואת המשחה "DUAC". אני בטיפול ככה כבר הרבה זמן, ואין שום שיפור.
יש לי פצעי בגרות כבר 4 שנים שלמות וזה נראה לי בלתי אפשרי להיפטר מהם כבר...
אף פעם לא הייתי אצל קוסמטיקאית, הייתי פעם אחת רק בשביל הסרת שיער ברגליים. לא הוצאתי שחורים, ויש לי שחורים.. האם אחרי שאני אוציא שחורים אצל קוסמטיקאית, ייעלמו לי החצ'קונים? יש לי לא רק חצ'קונים בפנים אלא גם בכתפיים, בזרועות למעלה, בחזה ובגב, וגם יש לי שחורים במקומות שכתבתי, ואני מתביישת להראות לקוסמטיקאית...
קוסמטיקאית אחת המליצה לי לעזוב את הטיפול שתיארתי קודם, שנתן הרופא עור, ואמרה לי להשתמש במשחה "בפנטן+".
בנוסף, גם יש לי הרבה כתמים אדומים בלחיים מהחצ'קונים וגם צלקות בלחיים ובמצח...
אני לא יודעת מה לעשות.. אני חושבת שאני צריכה טיפול כמו הטיפול עם הקרני אור IPL.. משהו כזה, כי כדורים ומשחות לא יעזרו לי אני חושבת..
מה דעתך?
שבוע טוב!:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה חמור.. - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור17/09/2011שלום יקרה!לדעתי עלייך לגשת לרופא כי אולי צריך לשנות את התרופה שאת לוקחת.אם הרופא ממליץ על הוצאת הנקודות השחורות תוכלי לפנות לקוסמטיקאית רפואית .אל תדאגי תמיד יש פתרון רפואי לאקנה.רק לא לגעת בכלל בפצעים כי זה יכול לגרום לצלקות. שבוע טוב! ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקוסמטיקאית רפואית
אנונימית18/09/2011קוסמטיקאית רפואית זו קוסמטיקאית רגילה או קוסמטיקאית שמומחית באקנה?
תודה רבה, שבוע נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקוסמטיקאית רפואית - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור19/09/2011שלוום רב!קיסמטיקאית רפואית היא קוסמטיקאית ותיקה עם הרבה ידע ונסיון.תמיד יש ללכת עפ״י המלצות בלבד.
בברכה .ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לאקנה
שרון20/09/2011תראי, יש המון סיבות ללמה הטיפול של הרופא לא עוזר.
לרוב לא מספיק רק הטיפול שהוא נתן לך, אלא חשוב לשמור על אורח חיים מתאים
(כולל תזונה) וגם על שגרת טיפוח חשובה מאד. גם בבית וגם אצל קוסמטיקאית.
להוציא שחורים (ולבנים!) זה אחד מהא'-ב' של ריפוי אקנה.
אגב, אני ממליצה לך גם ללכת להבדק אצל רופא נשים. המון פעמים הסיבה לאקנה תהא דווקא חוסר איזון הורמונלי או בעיות גניקולוגיות כאלו ואחרות.
המחזור שלך סדיר? את מרגישה שעירה יותר מהרגיל?
וקוסמטיקאית רפואית היא לא סתם קוסמטיקאית בעלת ניסיון.
היא קוסמטיקאית בעלת יידע רפואי נרחב - החל מתפקוד העור ועד חומרים פעילים.
קוסמטיקאית רפואית גם תדע לטפל באקנה בצורה כזו שבאמת תרפה אותו, ולא רק תעשה לו מוצי מוצי.
אבל חשוב להבין שהטיפול באקנה חייב להיות בעבודה משולבת של רופא עור, קוסמטיקאית רפואית והכי חשוב - שלך בבית. כי בלי טיפול נכון בבית אין תוצאות.
בברכה,
שרון לוסטיג-לונטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידור גבותאמא13/09/2011
בוקר טוב,
יש לי בת מקסימה ויפה בת 9.
אני רוצה לשאול מאיזה גיל אפשר עשות סידור גבות?
למה אני שואלת?
כי הגבות של הבת שלי מלאווווות מאוווווד ומחוברות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור גבות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור16/09/2011שלום אמא יקרה! למעשה אין גיל להתחיל, אבל לדעתי אם זה מאוד מפריע לה מבחינה אסטטית אז ניתן להתחיל ולעשות בעדינות בחיבור בין הגבות.(רק אם לדעתך עלול לפגוע בדימוי עצמי)אחרת תדחי חבל שתתחיל בשעבוד הזה מגיל כה צעיר .
שבת שלום!ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות קצרות מדינועה09/09/2011
שלום רב,
מאיזשהי סיבה שאינה ברורה לי, כבר כמה זמן שהגבות שלי קצרות מדי ואני לא מצליחה להאריך אותן, להערכתי מדובר לפחות בשנה. הדבר מאוד מציק לי, רציתי לדעת האם קיימים טיפים כלשהם בנוגע להארכת הגבה בצורה שתיראה טבעית? אינני מעוניינת באיפור קבוע, אבל האם קיימות בשוק היום שיטות אסתטיות אחרות שמאריכות את הגבה ומשקמות אותה או אפילו רק יוצרות מראה ארוך יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות קצרות מדי - תגובה
סיגל שבו13/12/2011גבות קצרות אפשר להאריך עם יצירת צורה שגורמת לאשליה של אורך .
צביעת הגבה בצבע לגבות יעשה עבודה יעילה .
ובעיקר מעצבת גבות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות קצרות מדי - תגובה
סיגל שבו13/12/2011גבות קצרות אפשר להאריך עם יצירת צורה שגורמת לאשליה של אורך .
צביעת הגבה בצבע לגבות יעשה עבודה יעילה .
ובעיקר מעצבת גבות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהנטלי07/09/2011
הייתי אצל קוסמטיקאית לא מזמן ויש לי אקנה והיא אמרה שכדאי ללכת לרופא לבדוק את זה כי יכול להיות שזה אקנה הורמונאלי כאילו היא קצת הסבירה לי על זה אבל לא בדיוק הבנתי, מה זה אומר...? זה רציני? איך מטפלים בזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור07/09/2011נטלי שלום!
ראשית כל אין לך מה לדאוג כי זה ניתן לטיפול. כאשר יש חוסר איזון הורמונלי יש פצעוני וגם לפעמים שיעור יתר. קיימות הרבה תרופות שרופא צריך להתאים לך והם יגרמו לאיזון הורמונלי. כיום ניתן לטפל כך והתוצאות מצוינות!!.
בגיל מסוים כבר העור מסתדר מעצמו וכבר אין צורךך בלקיחת תרופות.
לא חייב שהאקנה הוא כתוצאה מבעיה הורמונלית יכול להיות מתגובה אלרגית, חשיפה לחומרים מסוימים, סטרס ,שימוש בתכשירים לא נכונים וכו'.
רצוי באמת לגשת לרופא עור כי הוא ממש יכול לעזור לך.
בהצלחה ואל תדאגי !!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים
שירה11/09/2011תראי באמת כדאי ללכת לרופא לדבר איתו על זה שיבדוק אותך כי כל טיפול הוא לכל אחת בהתאם לנתונים שלה אבל אני נגיד לוקחת גלולות נגד הריון פמינט וזה מאזן את ההורמונים וגם הפצעים מתחילים אצלי ככה עם השימוש, בקיצור באמת תלכי לרופא והוא יראה אותך ויתאים לך מה שמתאים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לפרט בבקשה?
נטלי08/09/2011נראה לי שזה לא אלרגיה כי זה בעיקר מופיע לקראת מחזור, כאילו יש לי גם בשאר החודש אבל זה בעיקר כשיש תקופות של מחזור... היא גם אמרה לי שזה כנראה זה... אז מה רופא עור יכול להמליץ? אני אקבע תור אבל נראה לי שזה יקח זמן אז אני רוצה להבין קצת מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה הורמונלי
שרון20/09/2011מעטות הנשים שלא סובלות מפצעים בתקופת המחזור.
לרוב זה באמת יעיד שהסיבה לפצעים היא על רקע השינויים ההורמונליים שמתרחשים בגוף.
אין לך מה לפחד, זה לא משהו נדיר ולא משהו כה נורא.
אם מופיעים לך מספר פצעים בודדים, זה באמת לא אסון גדול.
שווה לך ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לך ניקוי טוב של כל הקומדונים (השחורים והלבנים)
כמה ימים לפני המחזור.
מניסיון רב, שיטה זו יחד עם שילוב של עבודה בבית המצב משתפר פלאים.
הרעיון הוא לנקות את כל השומן שמצטבר, שהוא זה שבעצם מתחיל את הפצע.
ממליצה לך גם לקנות מייבש פצעים טוב (אצל קוסמטיקאית תמצאי יעילים יותר מאשר בפארמים השונים)
בברכה
שרון לוסטיג-לונטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק מתפוצץשני18/08/2011
האם לק מתפוצץ מסוכן לציפורן? שמעתי מחברה שהוא לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק מתפוצץ - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור20/08/2011שני שלום!
לא ידוע לי האם זה מסוכן .אבל יש לבדוק אם יש אישור של משרד הבריאות.
שבת שלום!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש דרך להדקיק את שיערות הגבה?שאלה29/07/2011
יש לי גבות שהשיערות שם שחורות ועבות.ישנו תכשיר שיכול להדקיק את השייערה אך לשמור על הצבע השחור פחות או יותר?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דרך להדקיק את שיערות הגבה? - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/07/2011שלום רב!עקרונית לא נראה לי הגיוני שקיים תכשיר לשינוי עובי השיערה מכיוון שכך יוצאת השיערה שלך מהשורש.אולי ניתן לגזור אותה בעדינות כדי שהמראה יראה עדיין יותר.
שבת שלום
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמשרותי25/07/2011
היי, אני בת 30 ויש לי כתמי שמש על המצח (אולי פיגמנטציה) שהם די בולטים, כי אני מאוד בהירה. יש גם חלק קטן שנראה כאילו יש בו כתם לבן.
זה מאוד מפריע לי אבל אני לא רוצה להשתמש בחומרים כימיים מכל סוג שהוא על הפנים. יש דרך טבעית לטפל בכתמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי שמש - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור27/07/2011רותי שלום!
מאחר ואת לבנה את חייבת להשתמש כל הזמן בקרם הגנה -זה חובה. לגבי חומר טבעי לדעתי לא קיים בכלל .כאשר יש פיגמנטציה ההכי טוב זה ללכת לרופא עור כי רק להם יש את האפשרות לתת לך חומר פעיל.לא כדאי למהר ולהאמין בהבטחות של כל מיני גורמים אחרים כי רק במקרה זה הרופא עור יכול לעזור.
מנסיון של שנים רק בידי רופא עור הפתרון האמיתי שאת צודקת שהוא כימי.כי מאוד קשה להיפטר מפיגמנטציה .ככל שהכתם חדש יותר כך יותר קל להיפטר ממנו ככל שהוא ישן יותר,יותר קשה להיפטר ממנו.
שיהיה לך בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אז בבקשה תפני שוב!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
רותי28/08/2011תודה לך. האם עדיף לפנות לרופא עור מאשר לקוסמטיקאי פרא-רפואי?
התייעצתי גם עם רופא עור (שאמר שיתן לי מישחה בחורף ולא היה נחמד במיוחד) וגם עם קוסמטיקאי שנתן לי תשובה מפורטת. הקוסמטיקאי עובד עם מוצרים של חוה זינגבוים - האם את מכירה אותם? האם הם מומלצים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור30/08/2011רותי שלום!לרופא עור יש טיפול מאוד חזק ובטוח יעיל מאוד.חזק. את הטיפול לכתמים עושים בחורף.בהצלחה. ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי שמש
שרון20/09/2011היום בקוסמטיקה הרפואית יש תכשירים מעולים להבהרה, וממש לא חייבים לרוץ לרופא.
מה גם שקוסמטיקאית טובה תדע להתאים לך טיפול נרחב, ולא רק טיפול מקומי, שרופא נותן.
למשל, הרופאים לא אוהבים להתייחס לכל תופעות הלוואי של החומרים הפעילים, כמו אדמומיות, צריבה, יובש וכדומה. או אפילו לעובדה שחומרי הבהרה מגבירים את הרגישות לשמש.
קוסמטיקאית רפואית אמיתית תדע לתת לך בנוסף לטיפול ההבהרה, גם תכשירים שיעזרו לתופעות הלוואי, תדע להתאים לך קרם לחות נכון ועוד.
בברכה
שרון לוסטיג-לונטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להגיע לתוצאות הטובות ביותראסי05/07/2011
יש לי קרם לחות GIGI וויטמין E
יש לי מסכה GIGI אצות ים
סבון פנים תה ירוק GIGI
ויש לי פילינג תפוח ביו טכנולגי
השאלה שלי יש פה משהו שכדאי להחליף להוסיף ? מה אתם אומרים על קרם לחות בשביל להבהיר תפנים ?כדאי ?
עם כן איזה מומלץ לקנות ? והאם הקרם לחות להבהרת פנים זה תחליף לקרם לחות או בנוסף ? והאם השימוש בו יומיומי או פעם בשבוע ?
עם אפשר לענות בבקשה על כול שאלה כי מאוד חשוב לי!!
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להגיע לתוצאות הטובות ביותר - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור06/07/2011יהושע שלום!
קשה לדעת האם החומרים בידיוק מתאימים היות ואייני מכירה את העור שלך. כעקרון החומרים הם טובים.לגבי הכתמים זה קצת בעיה לדעת. כי לא כל חומר משפיע על הפיגמנטציה למרות שרשום שזה להבהרה.
פיגמנטציה חדשה יותר קל לצאת ממנה , אך פיגמנטציה ישנה קשה להיפטר ממנה.מה שבטוח עליך לשים קרם הגנה יום יום אחרת הפיגמנטציה לא תיעלם.את החומר שעובד כדי לטפל בפיגמנטציה יש לשים יום יום (בדרך כלל בקרמים הקלים ביותר ובחומרים החזקים ביותר יש לשים בהדרגה - יש ללכת עפ"י החנחיות הצרכן).
חשוב לדעת שיש חומרים נגד פיגמנטציה שאסור להשתמש בקיץ!!
בהצלחה!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונלימעיין04/07/2011
היי אני מנסה להבין מה זה אקנה הורמונלי, איך הוא מתבטא ואיך זה נראה?
אשמח להסבר מאחר ואני מנסה להבין את הגורמים לאקנה אצלי, אני כבר בת 20 וזה לא עובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונלי - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור06/07/2011שלום מעיין!
אכן גם בגיל 20 יש עדיין שינויים הורמונליים. השינויים הורמונליים יכולים לגרום לפצעים ושיעור יתר . זה קורה עד שרמת ההורמונים מתאזנים.האקנה הורמונלי יכול גם להיות בגיל 40 ! כן, זה ידוע.
אם זה מאוד מפריע, כדאי כמובן לגשת לרופא ולבקש טיפול תרופתי כי זה מאוד מקל על המצב.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםש28/06/2011
היי
מבקשת המלצה לקרם עיניים..לא יקר
אני בת 33* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור28/06/2011שלום !
אני ממלחצה ללכת לקוסמטיקאית ע"מ שהיא תתאים לך קרם /ג'ל עיניים לפי סוג העור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםלילי09/06/2011
האם טיפול פנים בזמן מחזור הוא כדאי או שיכולה להיווצר רגישות מיוחדת?
אני מרגישה שאני צריכה את זה דחוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור15/06/2011לילי שלום!
ניתן לבצע טיפול פנים בזמן מחזור.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזור הפאותמעיין06/06/2011
אני שוקלת לעשות IPL באזור הפיאות
אבל מאוד מפחדת שיהיו לי פצעים, כי העור שלי מאוד רגיש
האם יש דרך להימנע מכך או שיטה יותר מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזור הפאות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור06/06/2011מעיין שלום!
אני באופן אישי מאוד ממליצה לך על אפילציה .זו שיטה מאוד ותיקה המוכיחה את עצמה לאורך השנים.
חג שמח !
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווהאורלי26/05/2011
כבר חצי שנה או יותר אני עושה שעווה במפשעה אצל הקוסמטיקאית שלי.
שמתי לב לפני כמה זמן שנשארות נקודות אדומות כההות על המפשעה ולפעמים גם השיער גודל הפוך וגורם לאותם כתמים ונקודות וזה נראה נורא לא אסטתי ומפריע לי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור26/05/2011היי אורלי
אם את ממשיכה לעשות שעווה ,אז מייד אחרי הטיפול יש לשים חומר להרגעת העור.אם השיער שגודל הפוך זה בעיה.
אולי תשקלי לבצע הסרת שיער באינפרא או לייזר זה מאוד יקל עלייך.
שבת שלום!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוברואן22/05/2011
שלום לכם.
לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון !!
אני בת 18 יש לי בעיה בקשר לאוזן שלי עם העגילים !!
אני ממש אוהבת ללבוש עגילים אבל בתקופה האחרונה הופתעתי שהחור באוזן יורד ממש למטה וזה נעשה ממש לא יפה ולא בריאותי גם .. מפחדת שזה יגרום לי לניתוח !!
מה אני יכולה לעשות עם זה האם זה יסגר לאחר מספר חודשים ואין צורך ללבוש בזמן זה עגילים ???
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור22/05/2011שלום רואן!
לגבי החור באוזניים תנסי ללכת רק עם עגילים עדינים , כלומר צמודים לאוזן וקלים במאוד.כי כאשר עונדים עגילים כבדים אכן החור עלול לגדול מכיוון שהוא מושך את החור כלפי מטה.
בברכה, ליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה קוסמטיקאי מאיזור חיפהיעל15/05/2011
היי,
אני סטודנטית למדעי החברה ובמסגרת עבודת סמינריון אני צריכה לראיין גברים שעוסקים במקצועות היופי. אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של קוסמטיקאים (גברים) מאיזור חיפה והקריות.
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה קוסמטיקאי מאיזור חיפה - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור17/05/2011יעל שלום!
אני יודעת שיש באזור תל אביב ,אבל לא זכור לי שמות. לדעתי אם תכנסי לאתר קוסמטיקה תצליחי להשיג שמות של גברים שהם קוסמטיקאים.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)