מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הפורום מיועד גם לבנים?נדב מירושלים14/02/2011
ולרוית אסף - בהזדמנות זאת, אני רוצה לומר לך שהרשת בגדים שלך בירושלים מדהימה ! זאת החנות המועדפת עלי: בגדים ממש יפים, אני נכנס מידי פעם וקונה כמה פריטים ^^
זאת רשת שלך, נכון? XD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפורום מיועד גם לבנים? - תגובה
רוית אסף17/02/2011היי,
חמוד!!! זו רשת של מישפחתי, ואני בהחלט מסכימה איתך שיש שם בגדים מהממים במחירים מאוד אטרקטיביים.
מעל חנות הבגדים יש את ביה"ס לאיפור שלי.
אשמח לראות אותך וברור שהפורום גם לבנים....
יום מקסים,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לקראת חתונת הבןמירה14/02/2011
שלום רב,
הבן שלי מתחתן בתחילת חודש מרץ,
ואני מחפשת קרם קסמים לערב אחד(נדמה לי שמחזיק מעמד עד -8 שעות)
לקבלת מראה מתוח ויפה לערב הגדול.
אני בת 61 עור פני מצויין,
אולם הצואר מעט רפוי.
האם יש לכם המלצה עבורי,
למשהו שלא יהיה כבד,
ויראה טבעי עד כמה שאפשר,
ויתן מתיחה קלה לעור?
קראתי מעט על פרמייר,
ולא ראיתי המלצות בקשר לצואר.
האם אותו קרם מתאים גם לפנים וגם לצואר?
אשמח מאוד לכל עצה והכוונה.
תודה,
מירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור לקראת חתונת הבן - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור15/02/2011למירה,
קודם כל, המון מזל טוב, לדעתי רצוי ללכת לקוסמטיקאית רפואית שתראה אותך ותאבחן את עורך ותתן לך חומר/ טיפול מיוחד לקראת החתונה.
בנוסף, פריימר מיועד לעור הפנים בלבד ולא לצוואר והוא משמש כבסיס לאיפור.
בהצלחה, ליסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לקראת חתונת הבן - תגובה
רוית אסף17/02/2011היי,
מזל טוב!!
רצוי לבצע טיפול פנים לחידוש ורענון העור כשבוע לפני החתונה, בנוסף, פריימר (יש לכמה חברות, כמו קליניק, אסתי לאוודר) נותן מעין אפקט של החלקה ומילוי קימטוטים בפנים והוא מצויין כבסיס לאיפור, לפני מריחת המייקאפ.
מומלץ מאוד.
שוב, מזל טוב,
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן ושאלה לרוית אסף
מירה17/02/2011שלום רוית,
תודה על תגובתך.
האם הפרמייר מתאים גם לצואר?
אודה להתיחסות בנושא.
בברכה,
מירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשתיכן ושאלה לרוית אסף - תגובה
רוית אסף11/03/2011מירה, שלום רב,
פריימר, בעיקרו מיועד לטשטוש/ מילוי קימטוטים בפנים ולכן מהווה בסיס נהדר לפני מריחת המייקאפ.
הפריימר לא יתן כיסויי לקמטים בצוואר ולכן אין לו משמעות, פריימר עוזר במילוי קמטוטים מינוריים ויוצר מעין אפקט של החלקה בפנים.
בברכה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהי מכירה את עדי בריאות ויופי ברמדנה13/02/2011
מכון קוסמטיקה ברמת אביב? יש היום דיל יומי לשם.
אשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקום מדהים, שירות סוף הדרך
שונית09/08/2011זה שהמקום מדהים ביופיו ונותן תחושה ניו-יורקית זה בצד.
מעבר לכך,
הגעתי לשם לפדיקור מניקור וטיפול בפיגמנטציה,
היחס היה לבבי,
השירות של הקוסמטיקאית מקצועי ויעיל.
אין ספק כי אחזור לשם בקביעות.
ממליצה בחום !
היה שווה לבוא מראשל"צ.
שונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי מכירה את עדי בריאות ויופי ברמ - תגובה
רוית אסף17/02/2011לא מכירה, אשמח לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי בריאות ויופי רמת אביב
אולגה06/06/2011מקום מזעזע!!!!!
השירות אנטיפטי, לא מקצועי וחפיפניק!
פרט לעובדה שצריך להמתין מסיבה לא ברורה לתור שנקבע מראש כ-40 דקות לפחות, המטפלות ממורמרות, לא יסודיות ועושות הכל בלי חשק - רק בכדי לצאת ידי חובה וזאת גם התוצאה ! לא ממליצה להתקרב לאף אחת-. חבל על הזמן ועל העצבים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתקרב!!!!
אילנית14/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים אדומים סגולים מתחת לעינייםרחל06/02/2011
שלום
אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
אני נואשת להעלימם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל -יש פיתרון -כנסי
תמי07/02/2011אם מתחת לעיניים יש לך שקעים באיזור של הכהות אז אפשר למלא עם חומר מילוי ואז השקע נעלם וגם איתו הכהות שיש לך מתחת לעיניים -מי שהיום הכי מומחה בתחום הזה זה ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה -אבל אני יודעת שאם אין לך גם שקע אז אין פיתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיגולים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור07/02/2011היי רחל!
בשם פנים באופ אני לא ממליצה לך אישית על פעולה כירורגית בגיל שלך.
יתכן וזה על רקע גנטי אם למשפחתך יש סביר להניח שגם לך יהיה.
בכל מקרה יש ללכת לרופא עור ולעשות בירור.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבוע לגבותשירי05/02/2011
האם יש ירידה משמעותית של רמת הצבע מהגבה מהרגע שנעשה האיפור הקבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע לגבות - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/02/2011שירי שלום!
אכן יש ירידה משמעותית בצבע אבל זה תלוי בכמות ששמו לך מההתחלה.אם את מעוניינת לעשות רצוי שיעשו לך בכמה פעמים כי ככה יהיה לך את השליטה על הצבע. לפעמים עושים צבע מאוד כהה ויוצא מבט "מאיים".
להתראות
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה לפניםאנונימית04/02/2011
שלום
אני בת 20, בהירה מאוד.
הייתי אצמל קוסמטיקאית והיא המליצה לי לעשות הבהרה לפנים של חברת on macabim, מפני שיש לי נטייה לפיגמנטציה, ויש לי מעט כתמי שמש/נמשים בהירים.
אני תוהה אם זה בסדר שאעשה זאת, שכן מדובר בטיפול של כל ערב במשך חודש-חודש וחצי של תמיסת הבהרה וקרם. האם אינני צעירה מדי? רק החודש אהיה בת 20, ויש לי עדיין עור פנים צעיר, ואני מאוד רגישה.
למרות שאני מעוניינת מאוד בהבהרה וקפדנית בעיניין הטיפוח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה לפנים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור05/02/2011שלום לך!
אם יש לך נטיה לפיגמנטציה עלייך להשתמש חורף וקיץ במסנן קרינה.
לעניין טיפול בפיגמנטציה לא קיים טיפול לפיגמנטציה לחודש חודשיים. הטיפול לפיגמנטציה הוא לכל החיים. כי ברגע שמפסיקים את החומר הטיפולי בכתםשוב הכתם יוצא בחזרה.
את באמת בחורה צעירה כדי להתחיל התעסקות בפיגמנטציה.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי טוב להתחיל?
שם05/02/2011וכל כמה זמן צריך לעשות את טיפול ההבהרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהגוףרותם26/01/2011
שלום.
רציתי לברר לגבי מכשיר ביתי חדש להסרת שיער מהגוף: הוא של חברת סינרון שידוע לי שזאת חברה וותיקה ואמינה בתחום הזה של מיכשור להסרת שיער אז בעניין הזה אני לא דואגת ואני בטוחה שהמכשיר בטוח לשימוש, מה שכן מעניין אותי אם גם ניתן להסיר עם המכשיר הביתי שיער מהמפשעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהגוף - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/01/2011שלום רותם!
לגבי המכשיר כדאי לשאול את היצרן ליתר בטחון.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב גבותשירי23/01/2011
לאחר שנים של מריטה עצמית
אבדה לי הצורה של הגבות
יש קרחות וצמיחה הפוכה של שיערות.
האם יש אפשרות למלא את האזורים שלא צומח שיער בצורה
שתיראה טבעית ולא מצויירת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב גבות - תגובה
רוית אסף23/01/2011היי שירי,
יש עיפרון פיגמנט שממלא את האזורים הנדרשים בצורה טיבעית. הרעיון הוא שהעיפרון מתאים עצמו לפי הפיגמנט הטיבעי.
את העיפרון ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות או בבתי ספר לאיפור.
ממליצה בחום,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירי23/01/2011אך אין פתרון קבוע יותר?
אני חוששת שמילוי הקרחות ייראה מצוייר ומבוגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
רוית אסף24/01/2011פתרון קבוע זה רק ע"י איפור קבוע, לדעתי זה נראה פחות טיבעי. למרות שזה קבוע ויש בזה יתרון. עיפרון פיגמנט ממלא בדיוק במקומות הרצויים ומשווה את ציבעו לגוון השיערה. זה ממש נראה טיבעי אבל ברור שלא קבוע.
אפשר כמובן למלא גם עם צללית בגוון השיער, גם נראה טיבעי.
הכי טוב לנסות....
בהצלחה יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע
שירי25/01/2011אני משתמשת בעפרון גבות והתוצאה סבבה
אבל רציתי לחזור למראה יותר טבעי..
שמעתי שיש חומר שמורחים ומחזיר צמיחת שיער בגבות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דינה17/03/2011לרוב אין דבר שאיפור לא יכול לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מהורמוניםשירי21/01/2011
רציתי לשאול אם באמת גלולות למניעת הריון משפיעות על עור הפנים, אמרו לי שיש דבר כזה אקנה שהוא הורמונלי יש לי חברה שלוקחת פמינט שאומרת שזה מה שהיה לה, שהיא ניסתה כל מיני תכשירים אבל הגלולות איזנו לה את ההורמונים
יש מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מהורמונים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור22/01/2011שרי שלום!
אם יש לך אקנה רצוי לגשת לרופא והוא ימליץ לך במידת הצורך על גלולות.
אכן גלולות יכולות להיות יעילות לטיפול במצבים מסוימים של אקנה.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפל פתוח ואיילנר חתוליקרן20/01/2011
רציתי לדעת איך יוצרים אותם או שאפשר לקבל מידע על שני סוגי האיפור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפל פתוח ואיילנר חתולי - תגובה
רוית אסף23/01/2011היי,
קפל פתוח משמע, שלא ממלאים את כל גלגל העין , אלא מורחים את הצללית מהזוית החיצונית כלפי פנימה ומטשטשים בחלק החיצוני של העין.
אייליינר חתולי, כשמו כן הוא, משיחת קו העין בחלק העליון של העין כך שבזוית החיצונית מעבים מעט כלפי מעלה. ניתן ליצור תיחום תחתון עם זוית פנימית...
בואי לשיעור לדוגמא בשמחה!!!! אין טוב ממראה עיניים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרםמיכל09/01/2011
שלום
אבקש לדעת מהוא האופן הנכון למריחת קרם פנים מבחינת שמירה על שרירי הפנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם - תגובה
רוית אסף10/01/2011היי,
בתנועות סיבוביות בשילוב טפיחות, כך הקרם נספג טוב תוך עיסוי לעור הפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי איפור מקצועישושנה05/01/2011
אני רוצה ללמוד איפור והמליצו לי על ביה"ס שלך
מה לומדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי איפור מקצועי - תגובה
רוית אסף10/01/2011היי שושנה,
קורס איפור מקצועי הינו קורס של 25 מפגשים, בהם את לומדת את כל סגנונות האיפור, החל מאיפור כלות וערב ועד איפור אופנה, מעושן, טלוויזיה, קטלוג ועוד.
הקורס כולל ימי צילום, תיק עבודות מקצועי המכיל את תמונותייך, כרטיס מאפר וכמובן מזוודת איפור עשירה במוצרים.
ישנו מידע מדוייק ומפורט באתר ביה"ס.
אשמח לתאם לך פגישת ייעוץ מקיפה ללא התחייבות בסניף הקרוב למקום מגורייך,
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי איפור
שושנה30/01/2011תודה...האם את מלמדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי איפור - תגובה
רוית אסף31/01/2011היי,
כן גם אני מלמדת, אני מלמדת תמיד איפור מעושן בטכניקה ייחודית ולרוב נכנסת לעוד שיעור- שניים.
לצידי ישנו צוות של מורים ומרצים מאוד מנוסים וותיקים בתחום האיפור.
את מוזמנת להסתכל באתר, יש מערך מורים... להתרשמותך...
אשמח להכיר מקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים שקועותנטלי05/01/2011
יש לי עיניים די שקועות, ואני רוצה להבליט אותן, כדי שלא יראו שקועות. כיצד אוכל לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים שקועות - תגובה
רוית אסף10/01/2011עייניים שקועות, יש לאפר בגוונים בהירים, בנוסף למרוח מסקרה בריסים העליוניים והתחתונים על מנת ליצור מראה פתוח, כדאי להשתמש העיפרון לבן/ כסוף בתוך העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעררוני27/12/2010
העם יש בדר כזה החלקה בחומרים טבעיים ?
עם כן איך קורים לזה ,לאיזה גיל זה ,איפה אפשר להסיג את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/12/2010רוני שלום!
אני יודעת שיש סוג של חינה שחורה שעושות נשים טוניסיות שמחליק את השיער (צריך לישון עם החומר כל הלילה) אבל בגלל שזה בצבע שחור השיער הופך לצבע שחור.
אני יודעת שעושות את זה בעיר נתניה וראיתי תוצאות מאוד יפות. לצערי אין לי כתובת או טלפון אבל אולי ניתן להשיג באמצעות האינטרנט.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקרם שמיועד לגיל 40 +גלית24/12/2010
שלום.
האם זה בסדר שאשתמש בקרם שבפירוש רשום שהקרם מיועד
לגיל 40 פלוס או 44 פלוס...
אני בת 30 עוד מעט.
אני משתמשת באולטרה ליפט (פרו אקס) של גרנייה.
ועוד שאלה.
אני מעוניינת ללכת לטיפול יופי לראשונה בחיי האמת.
איך אדע שהמקום שם לא יגרום לי נזק.
זה הפחד הכי גדול שלי.
אני אני מודעת שכבר צריכה להתחיל לחשוב על טיפול פעם בשנה או חצי שנה לפחות.
למרות שהפנים שלי בסדר יחסית.
מחכה לתשובה
ומודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקרם שמיועד לגיל 40 + - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור29/12/2010שלום גלית!
אני חושבת שכדאי לך ללכת רק לפי המלצות של נשים אחרות וללכת לקוסמטיקאית ותיקה עם נסיון של שנים.
לגבי השאלה לגבי הקרם, אם כבר מכוונתך ללכת לקוסמטיקאית כבר כדאי לך שהיא תבדוק את עורך ותייעץ לך על קרם מתאים (היא תאבחן את עורך).
שיהיה לך בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)