מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- מסכה לעור מעורבדוד11/10/2012
הייתי משתמש עם מסכת מור של סומה הרבה
אמרו לי שהם פשתו רגל .
אני צריך המלצה למסכה לעור מעורב אבל מקסומטיקאית !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה לעור מעורב - תגובה
מירי דוק11/10/2012אתה מחפש מסכה שתתן לך איזון בפנים בין שומניות לאיזה עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עור
דוד12/10/2012כן אני מחפש מסכה לעור מעורב...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים סביב לפהסימה29/07/2012
אני אשה כבת 60 יש קמטים מסביב לעיניים ובמיוחד מסביב לפה שהם הכי מפריעים לי כיצד אוכל לטשטש אותם על ידי איפור תודה ובאותה הזדמנות גם טיפ לגבי קמטים בצידי העיניים איך אפשר לטשטש אותם על ידי איפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים סביב לפה - תגובה
מירי דוק29/07/2012לאיפור יש יכולת ליצור אשלייה והיא נעשית לרוב על ידי תעתוע עניים .
הכוונה במשפט הזה שאם מפריעים לך הקמטים מסביב לשפתיים את צריכה למשוך את תשומת הלב לאיזור אחר בפנים נאמר עניים .
ע״י הדגשת העניים את תיצרי משיכה לכיוון העניים ובכך תרחיקי את ״הזרקור״ מהשפתיים.
בכדי לדעת איך לאפר את העניים בצורה הנכונה ביותר או בכלל לדעת להתאפר הכי נכון עבורך אני ממליצה לך לעבור סדנת איפור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה וכמה אפשרויות
הרמוני רוט שבתאי31/07/2012הדבר הראשון שהייתי ממליצה לך זה להצטייד בפריימר שתפקידו למתוח (יש כזה לOFRA אבל גם לחברות בפארמים, בייחוד היוקרה, יש קרמים לאיזור העיניים והשפתיים שאמורים להניח אותם לפני איפור והם מעט מותחים את העור). לאסתי לאודר וקליניק יש עכשיו קרם לעיניים שמגיע בשפורפרת עם אפליקטור קרמי והוא אמור בהחלט לשפר את המצב.
שנית- לא להכביד עם חומר- לא להניח הרבה מייקאפ ולהשתמש במייקאפ מתאים, שאינו מדגיש ואף מטשטש קמטים (לכל חברה היום יש כזה ואת צריכה כמובן למצוא את זה שמדבר אלייך).
בכל מקרה- הניחי מעט סומק, כמובן מעל מייקאפ מתאים, אל תשתמשי בגלוסים כלל והעדיפי שפתונים שאינם מבריקים (אם כי אפשר למצוא פורמולות מחמיאות גם בגזרת המבריקים אם זה מה שאת מעדיפה)
שתי הרבה מים (אם העור מיובש את תיראי אפילו יותר מקומטת ממה שאת)
תחמי את העין בעדינות והניחי מסקרה, זה ימשוך תשומת לב לעין עצמה ולא לאיזור שליד. כמובן שסדנת איפור אישית תועיל בצורה טובה יותר מסתם טיפים על גבי האתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסימה -תעשי מילוי קמטים !
יוני29/09/2012אני מאוד ממליצה לך לעשות מילוי קמטים אצל הרופא הגאון ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה שבזכותו אני ניראית עשר שנים צעירה מגילי כי איפור רק מדגיש את הקמטים !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לשחורות עורלאה27/09/2012
איפה מוצאים מייקאפ שמתאים לאתיופיות ולא ברשתות מקצועיות במחירים אסטרונומיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור לשחורות עור - תגובה
מירי דוק27/09/2012לצערי בשביל למצוא מייק אפ איכותי לשחורות עור עלייך לפנות לחברות מקצועיות.
ממליצה בחום על קריולן יש להם מגוון רחב של מייקאפים אולי אם את מכירה מאפרת היא תוכל לסייע לך ותנצלי את ההנחה לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור לשחורות עור - תגובה
הרמוני רוט שבתאי27/09/2012מזמינים מחו"ל, אבל אז את צריכה לנסות לנחש את הגוון. את יכולה ללכת לבובי בראון או למאק ששם די בטוח שיש את הגוון שלך ולנסות להזמין מהרשת. יכול להיות שתצליחי למצוא ברבלון- יש בחלק מהפארמים גם את הגוון לשחורות עור.
אם אני לא טועה בתחנה מרכזית חדשה הביאו איפור לא יקר המיועד לכהות עור. חוץ מזה יש לך באינגלוט שהם לא יקרים כלל בהשוואה לרשתות מקצועיות. אינגלוט נמצאים בראשון לציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוג לייף סטייל הסוקר מכוני יופיליטל24/08/2012
שלום לכולן
עלה לאוויר בלוג לייף סטייל חדש - סיטי בלוג. הבלוג סוקר מכוני יופי בתל אביב והסביבה. חוות דעת אובקייקטיבית ומשעשעת של הכותבת תוך תיאור המקום והתהליך. תהנו.
שיהיה יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - למירי דוק שאלה אחרונהנועם26/08/2012
רק רציתי לדעת האם מוכרים את הדרמה קולור ואת המדלל ואת הסופגית של מדינה בסופר פארם או רק בסניף של קרילון? ורציתי לדעת את המלצתך לגבי מיי קאפ שניקרא perfect cover הבנתי שהוא הכי טוב לצלקות אקנה האם זה נכון ?
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם שמחה לעזור,
הרמוני רוט שבתאי27/08/2012הדרמה קולור אפשר לקנות רק בסניף של קריולן. PERFECT COVER הוא מייקאפ של גיורא שביט (הם שינו את השם) והוא מזכיר את המייקאפ של קריולן רק יותר זול. אם אתה מדבר על מייקאפ של חברה אחרת אז תציין איזו חברה. אם אתה שוקל לרכוש אותו המייקאפ המיועד לגוף טוב יותר מזה המיועד לפנים. אתה יכול גם לבדוק את הנושא של המייקאפ של מלו ווילז, חברה גרמנית שגם הם מייצרים מייקאפ לכיסוי מושלם, אם כי הדרמה עם המדלל אמור לענות על הצרכים שלך. לגבי הספוגית- יש בביוטי קר ספוגית שעושה בדיוק את אותם הדברים באותה רמת רכות אבל העלות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה- משהו כמו 10 שקלים- את הספוגית קנה מביוטיקר לא ממדינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי דוק שאלה אחרונה - תגובה
מירי דוק04/09/2012הי
את הדרמה קולור מוכרים בסניפי קריולן בת״א ובראשון ואין להשיגם בסופר פארם.
את הספוגית ניתן להשיג גם בסופר פארם וגם ברשת מדינה מילאנו.
לגבי המייק אפ אני לא יודעת אך ממליץ. לך בחום לנסות עליך ללכת איתו יום שלם ולראות את התוצאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מיותרשירי29/08/2012
אני בת 25 ויש לי שיער מיותר בגוף, התחלתי לבדוק את האופציות שלי מבחינת טיפול והסרה ונאמר לי לבדוק כיוון הורמונאלי. מה זה בדיוק כיוון הורמונאלי איך זה יכול לגרום לשיעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה
סתיו03/09/2012בהורמונאלי זה ללכת לעשות בדיקות דם נגיד אצל רופא ואז יכול להיות שתטופלי בגלולות (יש את פלורט למשל) כי יש בנות שהשיעור נובע מחוסר איזון הורמונאלי ואז הגלולות מאזנות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למירי דוקנועם22/08/2012
קודם כול תודה על התשובה
ביררתי לי המיי קאפ הזה יש לציין שאני בן ולא בת והאם קיים מיי קאפ של הדרמה קולור שהוא נזולי? כי הבנתי שזה לא נוזלי הבנתי שזה לא כמו קרם ואני רוצה שיהיה נוזלי שאני ימרח את זה כמו קרם ועוד דבר אני יותר נוטה לגוון בהיר מאשר חום למרות שהמוצא שלי הוא מזרחי מרוקאי אבל אני בהיר יחסית איזה צבע את חושבת שאני צריך לקחת גכי הם המליצו לי על D 51 הם אמרו שאנשים לא ישימו לב שאני אם מייקאפ
תודה רבה על התשובה את עוזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי דוק - תגובה
הרמוני רוט שבתאי25/08/2012הדרמה קולור לא נוזלי אבל יש מדלל שאפשר לרכוש איתו ואז הוא הופך למעין נוזלי. כדי שלא ישימו לב שאתה עם מייקאפ אתה צריך ללמוד איך לשים מייקאפ ובדרך כלל כדי לעשות זאת בצורה טובה צריך מברשת כלשהי. חפש ביוטיוב HOW TO PUT FLAWLESS FOUNDATION כדי לראות כמה תשובות אפשריות לשאלה כיצד למרוח אבל בדרך כלל לא מספיק עם האצבעות בלבד. בקריולן בארץ ישמחו להראות לך כיצד למרוח את המייקאפ בצורה הטובה ביותר
אבל בכל מקרה ההתנהגות עם מייקאפ היא שונה מאשר ההתנהגות עם קרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי דוק - תגובה
מירי דוק26/08/2012נועם ממש שמחתי לעזור!!!
לגבי הגוון שמתאים לך , אינני יכולה לעזור מכיוון שצריך תמיד לנסות על עור הפנים , אבל אם המליצו לך בסניף אז זה אחלה.
הרמוני כתבה לך על המדלל ואני מסכימה איתה בהחלט.
המדלל יכול להיות פיתרון די טוב עבורך.
גם אני משתמשת בו והוא אחלה אתה פשוט מזלף 3 טיפות ממנו על המייקאפ , מערבב עם האצבע ומשתמש.
לגבי אופן המריחה , בקריולן יש ספוגיות מחוספסות שלא הייתי ממליצה לך להשתמש בהן .
אני אישית משתמשת בספוג בצורת ביצה של מדינה מילאנו שניתן להשיגו בסופר פארם.
המריחה של המייק אפ עם הספוגית ממש פשוטה ומשווה תוצאות ממש טובות.
כמו שהרמוני אמרה מומלץ לראות קצת סרטונים על מריחה של מייק אפ ולהתמקצע קצת או לחילופין אם אתה מכיר מאפר/ת תמיד תוכל לבקש הדגמה קצרה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מאפרים פנים ארוכות ?אני ..25/08/2012
היי, אני בת 18 ויש לי פנים ארוכות צרות ואף ארוך וצר ..
הייתי שמחה לקבל עצות לאיפור שיעדן את הפנים וייצור אשלייה של אף קצר יותר (מה להדגיש מה לטשטש).
יש לי גבות ישרות - קראתי באינטרנט שזה מתאים לפנים ארוכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מאפרים פנים ארוכות ? - תגובה
הרמוני רוט שבתאי25/08/2012"לחתוך" כלומר את הסומק שלך לשים לרוחב הפנים, כמו כן מייקאפ כהה בטון או שניים מתחת לאף ועל הסנטר גם יקטינו את הפנים. ככלל קשה לתקן אף היות ומאוד קל ליצור מראה מלוכלך. גבות ישרות מתאימות לפנים ארוכות אבל כל מקרה לגופו והרבה יותר קל לעזור עם תמונה, ללא תמונה מאוד מאוד קשה לעזור. אם את לא רוצה להעלות לכאן שלחי לי למייל ואשמח לעזור לך. מצאתי לך סרטון שיוכל להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצת מייקאפ לצלקות אקנהנועם21/08/2012
שלום
אני צריך לעבור בעוד חודשיים פילייניג כימי עמוק לצלקות אקנה שנותרו לי ואני צריך בנתיים מיי קאפ שיטשטש את הצלקות הבעיה שאני שהולך לספור פארם והם סתם אומרים לי בשביל לימכור לי אני היתי רוצה לקבל המלצה לגביי מיקאפ הכי טוב שעוזר לעלים או לטשטש לעין צלקות אקנה ? אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצת מייקאפ לצלקות אקנה - תגובה
מירי דוק22/08/2012המייק אפ הטוב ביותר עבור מי שעושה טיפול הוא המייק אפ של חברת קריולן שנקרא דרמה קולור.
מייק אפ מעולה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקבל המלצות ?דוד09/08/2012
לסבון פנים
מסכה (שעושה נקיון פנים עמוק ובנוסף פנים זוהרות )
פילינג (המטרה של הפלינג שאני יקבל עור פנים זוהר ויפה )
וקרם לחות (שיהיה קליל לא אוהב כבד )
שכול המוצרים יתאימו לעור מעורב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל המלצות ? - תגובה
הרמוני רוט שבתאי16/08/2012סבון פנים- פשוט תקפיד שזה אחד המיועד לפנים ולא סתם סבון גוף, עם PH5.5
אם אתה רוצה משהו מעבר- חפש אחד שיהיה בלי SLS , סה"כ סבון תפקידו לנקות ואין לו חומרים שחודרים או משהו בסגנון. לקלרינס יש סבון שאמור להמריץ ולתת מראה זוהר והוא כתום, אבל זו חברה המוגדרת כחברת יוקרה.
לגבי מסכה- הכי פשוט ובסיסי זה לערבב ביצה עם יוגורט ואת זה למרוח על הפנים אבל אם לא אז לא חסרות חברות עם מסכות מסוג זה, כל מסכה של נקיון בדרך כלל תתן תחושה נעימה נקיה וזוהרת לאחר השימוש בתנאי שהעור שלך מעורב עד שמן כמובן.
פילינג- יש ללנקסטר סבון גרגרים ממש נחמד, אם כי בסך הכל אני אישית מעדיפה פילינג כימי ללא גרגרים כי הוא עובד יותר לעומק. בכל מקרה הסדר הוא פילינג ואז מסכה כמובן.
קרם לחות- יש לגרנייה אחד שאני יודעת שאוהבים, אני אישית מאוד אוהבת את הקרם של ביופור וגם לי יש עור מעורב.
כך או כך חשוב להקפיד לשים הגנה נגד שמש ויש ללה רוש פוזה אחת מעולה לעור מעורב.
גם לקלרינס יש הגנה מצויינת לטעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר שינה וסימניםמירב31/07/2012
שלום
לאחרונה אני לא ישנה כל כך טוב, הרבה פעמים מתעוררת בלילה, אני מניחה שזה יעבור אבל הבעיה שבינתיים אני מזהה סימנים מתחת לעיניים וזה לא נראה טוב, כבר העירו לי על זה...
קניתי היום כדור שינה טונייט כדי לישון ומקווה שהסימנים יעלמו אבל בינתיים מה ניתן לעשות כדי להסתיר אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונסילרים מאירים
הרמוני רוט שבתאי02/08/2012וכמובן לשתות מים- יש גם לאסתי לאודר וגם לקליניק קרם בשפורפרת קרמית שזכה לביקורות מצויינות. כמו כן, לקלרינס ולORLANE ועוד חברות(קלרינס רק בסופרפארם ואורלן רק באפריל) יש מוצר ייעודי לעור עייף באיזור העיניים.
בקטגוריית העממי יש לך בגרנייה מעין רול לעינייים שאמור לעשות את העבודה. כמו כן לא לשכוח קונסילר מאיר- יש להמון המון חברות אחד כזה ואת צריכה לראות למה את מתחברת, אבל כדאי לבחור באחד שהוא גם עמיד ובכל מקרה בתת גוון של סלמון (מעין ורוד כתמתם לרוב הוא הטוב ביותר לכהויות מתחת לעין. קחי בחשבון שהקונסילר צריך להתאים לאיזור העדין הזה מבחינת מרקם על מנת לא להדגיש קמטוטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר בעור הפניםלימור17/07/2012
לאחרונה שמתי לב שהעור הפנים שלי כהה יותר מאשר העור סביב העניים. יש לי עצמות לחיים גבוהות אז זה די בולט. זה נראה כמו שיזוף אבל הוא לא בצורת משקפי השמש שלי ואני גם אף פעם לא יוצאת החוצה בלי
אני נראת קצת כמו ינשוף ככה ולא יודעת למה זה ומה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר בעור הפנים - תגובה
מירי דוק22/07/2012הי לימור,
אני לא יודעת מה גילך או אם את אחרי הריון, אבל בכל אופן מה שאת מתארת נשמע לי כמו מלאזמה או כלואזמה ( אם את אחרי הריון ) .
מלזמה זוהי בעצם תופעה שבה מופיעים כתמים בפנים, בגדלים שונים אצל נשים צעירות כתוצאה משילוב של חשיפה לשמש ולקיחת גלולות או שינויים הורמונליים .
ראשית, מאוד מאוד חשוב להקפיד על הגנה מפני השמש , תקני מקדם הגנה איכותי ( שמיועד לעור הפנים ) ואם את בקטע, אז תשדלי ללכת עם כובע :)
בכל מקרה את תמיד יכולה לפנות לרופא עור שיאבחן ואז תהיי בטוחה במה שיש לך.
עוד משהו לידע הכללי ,אני לא יודעת אם את מתאפרת או לא אבל יש מייקאפ מצויין של חברת קריולן שנקרא דרמה קולור שיש לו כיסוי מדהים ויכול להסתיר את הכתמים וגם יש בו SPF 30 ואת יכולה להשתמש בו כתחליף למקדם ההגנה .
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באותו קרם לאורך תקופה אורכהשיר20/07/2012
אני משתמשת כבר כמה שני רצוף באותו קרם לחות ואותו קרם עיניים של חברת קליניק. האם עלי להחליף מדי פעם לחברה אחרת? האם יש עניין שהעור מתרגל ואין השפעה של הקרם?
ועוד שאלה- מה מומלץ כדי להסיר כתמי פגמנטציה (גיל וכתמי שמש)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באותו קרם לאורך תקופה אורכה - תגובה
מירי דוק22/07/2012שלום שיר,
אני בהחלט חושבת שכדאי מדי פעם להחליף מוצרי קוסמטיקה ולו מהסיבה הפשוטה שכל קרם יש לו את האפקטים והמרכיבים שלו . באחד יש קולגן , בשני יש ויטמין E וכו'. אם את משתמשת בקרם ספציפי את מזינה את עורך רק עם אותם המרכיבים שיש באותו הקרם ולכן אני חושבת שכדאי לשנות מדי פעם בשבי שהעור יוזן ממרכיבים נוספים.
לגבי הסרת כתמי פיגמנטציה מה שיעיל הוא פילינגים או סדרות מבהירות כדוגמאת הפילינג האלפא הידרוקסי של GIGI או סדרת רטינול גם היא שלהם. יש לזכור שכשעושים את הטיפולים להבהרה וטיפול בפיגמנטציה מאוד חשוב להקפיד להימנע מחשיפה לשמש. כמובן שאת המוצרים הללו תוכלי לרכוש רק אצל הקוסמטיקאיות .
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוטו רג'וביניישןשיר29/11/2009
שלום רב.
אני בחורה בת 16,ובגלל גנטיקה אין לי עור יפה במיוחד.
אין לי פצעי בגרות,ויש לי את התכשירים הכי יקרים וטובים שיש כיום.
אני עוברת טיפול קוסמטי כל חודש לניקוי שחורים וכו'
ובכל זאת אין לי עור פנים יפה.
העור נראה מת.פשוט ככה.השחורים חוזרים מאוד מהר וזה נראה כמו חורים בעור.
יש לי קצת צלקות,בגלל שריטות,ואבעבועות רוח וגם וכתמי שמש.
בדרך כלל האיפור אצלי עושה עבודה טובה.אבל נמאס לי מזה כבר,להתאפר כל הזמן.
ויש לי נמשים בגב ובכתפיים ואני פשוט מ ת ה להעלים אותם!
אז מצאתי פתרון סוף כל סוף!שגם מיועד לבנות גילי.
ה-פוטו רג'וביניישן
אז ליסה,מה את אומרת?זה עושה עבודה טובה?זה אפשרי גם על אזורים כמו גב וכתפיים נכון?
האם את מכירה מישהי שמתמחה בזה באזור עפולה?
אשמח לקבל כל מידע שיש לך בנושא...
תודה מראש!:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטו רג'וביניישן
ליסה מגנזי וינוקור29/11/2009שיר שלום!
אני בטוחה שאת נראת הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת .לפעמים אנו רואים את עצמנו לא בעין נכונה ואני חוששת שאת מתייחסת בחומרה לעור פנייך וגופך.
עדיין חלים בגילך שינויים הורמונליים וברור שהנקודות השחורות חוזרות כי זה תהליך טבעי. זה לא הזמן לעשות טיפול כזה כי את עדיין צעירה ויחולו עלייך שינויים לטובה. תמיד אפשר לעשות טיפול כזה אבל את צעירה.... הייתי אומרת לך לחכות עד אחרי כיתה יב' בבקשה אל תמהרי לעשות טיפולים כאלה.
לגבי הנשמשים בטוח שזה תורשתי ... וגם כדאי לחכות עם זה. בינתיים שימי קרם הגנה כל פעם שאת יוצאת החוצה מהבית כדי לגונן על העור וכדי שלא יצאו לך נמשים חדשים.
הרבה סבלנות....
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל הסבר קצר מה הטיפול הזה?
ליאור13/12/2009להעלמת נמשים או משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
ליסה מגנזי וינוקור13/12/2009שלום רב
יש טיפולים שנעשים על ידי רופא עור להבהרת פיגמנטציה על ידי מכשור או על ידי חומר שמבהיר את העור. זה נעשה לפי שיקול דעתו של הרופא ולפי סוג הכתם כמובן. קשה מאוד לטפל בפיגמנטציה כי אם לא מטפלים כפי שצריך היא ממש חוזרת..
בברכה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת טיפול פוטו רג'ובינישן בנתניה
סיגל08/07/2012אבקש המלצה על מקום שעושה טיפול בפוטו רג'וביניישן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה משפיעמיכל03/07/2012
הייתי אצל רופא והוא אמר לי שאני מתחילה לקחת גלולות (פמינט) כי יש לי קצת אקנה אבל לא משהו חמור... (זה גם למה הלכתי) הוא הסביר לי קצת על מה לעשות אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד על האקנה כלומר מה הגלולות עושות כדי שלא יהיה אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך זה משפיע - תגובה
מירי דוק04/07/2012לצערי אני לא יכולה לתת לך ייעוץ רפואי את צריכה לשאול אותו את כל השאלות הקונקרטיות אלייך אבל בכללי, האיזון ההורמונלי שהגלולות גורמות לגוף ,זה מה שאמור לעזור באקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה
מיכל04/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?