מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- שאלה על קרם פניםרעות01/07/2012
אני בת 27 ומעולם לא מרחתי קרם פנים
האם בריא? האם יהיו לכך השלכות בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קרם פנים - תגובה
מירי דוק02/07/2012הי רעות,
מריחת קרם לחות היא לא MUST אם יש לך עור מושלם ,שלא מצריך הזנה בלחות ואת שותה מספיק מים אז אין צורך לדעתי.
המצבים שבהם יש צורך בקרם לחות הם כשעור הפנים שלנו יבש ונראה עייף וחסר חיות אז ניתן להשתמש בקרמי לחות.
יותר חשוב לדעתי מקרם לחות הוא להשתמש באופן קבווע במקדמי הגנה לעור וזאת ע"מ להגן על עור הפנים מנזקי שמש עתידיים.
כיום יש מוצרים מיועדים במיוחד לפנים וניתן להשתמש בהם גם כלחות וגם כמקדם הגנה.
כמובן שבימות הקיץ החמים זה מאוד קשה לשים חומרים לחותיים על הפנים אך הכרחי במיוחד מקדם הגנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב הציפורנייםשלי17/06/2012
שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ועד היום דיי הזנחתי אותה אז אני מקווה שאקבל כאן תשובה!
הציפורניים שלי כבר דיי הרבה זמן נורא חלשות, אני שמה מחזק והן עדיין נסדקות מהר מאוד.
רציתי לדעת ממה זה נובע? האם יש מחזק מומלץ או משהו שיוכל לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הציפורניים - תגובה
מירי דוק17/06/2012יכולות להיות הרבה סיבות לציפורניים חלשות כמו גנטיקה , תזונה , מצב בריאותי ועוד ...
מעבר למחזקי ציפורניים שאת יכולה להשתמש באופן קבוע ניתן לצפות את הציפורניים בג׳ל שהיום מאוד פופולרי.
הג׳ל נותן מעטה חזק לציפורניים ומגן עליהן מהישברות והסדקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים בעקבות אקנהנטע12/06/2012
היי
אני בת 30
נותרו לי סימנים כאלה בפנים בגלל אקנה
זה לא נורא ולא ממש הפריע לי עד עכשיו אבל אולי יש דרך לקבל עור יפה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים בעקבות אקנה - תגובה
מירי דוק18/06/2012העצה הטובה ביותר שאני יכולה להציע לך הוא לקנות פילינג טוב ( אלפא הידרוקסי ) מקוסמטיקאית ולבצע אחת לשבוע מה שיזרז את תהליך ההתקרנות ואת התחדשות העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר הסרת שיער...מירי דוק14/05/2012
יש המון שיטות להסרת שיער מהגוף...
מה לדעתכם/ן השיטה היעילה ביותר (סובייקטיבית כמובן ) בשבילכם/ן.
אני אישית שונאת שכואב לי אז מעדיפה גילוח ומה איתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי מאיפה
הרמוני רוט שבתאי02/06/2012בידיים אני עושה שעווה בדרך כלל, אבל בדרך כלל אני נוטה לכיוון גילוח. ניסיתי בזמנו מכונה למריטה אבל היא גרמה לצמיחה בכיוונים שונים, כך שוויתרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי מאיפה - תגובה
מירי דוק14/06/2012האמת למזלי בידיים אני לא צריכה ופעם ניסיתי ipl וזה ממש אחלה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיות מתחת לעינייםאנה26/05/2012
שלום רב !
אני בת 17 וחצי והפסקתי להתאפר לפני חצי שנה כדי לטפל בפצעי בגרות (לא היו לי הרבה ) , עכשיו שמתי לב שיש לי מתחת לעיניים שקיות שחורות ... אני יושנת טוב ורציתי לדעת איך אוכל להעלים אותם ... אם ישנם טרנדים ובכל זאת אם יש איזה שהוא תכשיר להעלים.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיות מתחת לעיניים - תגובה
מירי דוק26/05/2012הי אנה , היות ואני לא יודעת איך את נראה אני לא יכולה לייעץ לך ספציפית והאמת אני לא מכירה שום תכשיר המיועד להורדת פיגמנטציה מתחת לעניים לדעתי גם מאוד קשה להעלים אותה. אני יכולה רק לייעץ לך לשים קונסילר מה שבטח את יודעת ע"מ להסתיר ולטשטש את הכהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייתי
הרמוני רוט שבתאי02/06/2012העור באיזור העיניים דק מלכתחילה ובאיזור בו יש כהות עובר וריד מתחת, אבל הכהות משתנה בין אנשים. שימוש בקונסילר הוא ה"פתרון" לעניין. יש כיום קונסילרים קלילים, כמו הקונסילר של גרנייה למשל, או של אסתי לאודר,, שמתיימרים גם להיות טיפוליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונסילרשלוה01/06/2012
שלום ...
האם קיים קונסילר שמורחים אותו ואין שום צורך להוריד אותו בסבון, מגבון או מסיר איפור??
יש דבר כזה קונסילר מחומרים טיבעים שאפשר לשטוף פשוט במים ???
אשמח לשמוע עליו ........ תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונסילר - תגובה
מירי דוק02/06/2012הי שלוה ,
אני עד היום לא נתקלתי אך חייבת לציין שלדעתי לא לשטוף את הפנים בסבון או בכל תכשיר ניקוי אחר עלול ליצור הצטברות של שכבת לכלוך ולהופעת קומודונים (שחורים) ובטח לך כדאי לך להתעסק עם איזור העניים הכה עדין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוטפת את הפנים עם סבון
שלוה02/06/2012תודה ואני אכן שוטפת עם סבון אבל באיזור העיניים אני לא אוהבת לעבור עם סבון רק עם מים .....
האם זה יעשה נזק אם לא אשטוף את הקונסילר בסבון ורק עם מים ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הלחמת ריסים ומה המחיר?DSA13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה הלחמת ריסים ומה המחיר? - תגובה
מירי דוק01/06/2012הלחמת ריסים היא בעצם סוג של הדבקת ריסים לאורך זמן (בין חודש לחודשיים ) מה שמדביקים זה ריסים בודדים או מקבצי ריסים ועל ידי כך נותנים נפח לריס הטבעית.
השיטה מצריכה תחזוקה שוטפת של פעם בחודש פלוס מינוס ועולה בין 300-600 ש״ח לפעם ראשונה ופחות בפעמים הבאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלחמת ריסיםhcav30/04/2011
האם זה הורס את הריסים האמיתיים? וכמה זמן זה מחזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלחמת ריסים - תגובה
ליסה מגנזי וינוקור02/05/2011שלום!
לגבי הלחמת ריסים יש כמה דעות "לכאן ולכאן". יש כאלה שהלחמת ריסים מחזיק להם כמה שבועות וכאלה חודשים. בדרך כלל שבועות.אין ספק שזה מוסיף יופי...
שיהיה לך רק טוב!
ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחמת ריסים
רומי08/05/2012אני עוסקת בהלחמת ריסים ואני מעוניינת בדבק איכותי וחזק המתאים להלחמת ריסים בודדים, איזה דבק הייתם ממליצים.
אני משתמשת בדבק של לאשטייט של ארדל ולא חזק מספיק והוא מאושר ע"י משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוב הפניםנדב24/11/2011
שלום רציתי לדעת למזה זה קשור חיטוב הפנים יותר לתזונה נכונה ובריאה או לספורט ריצות וכדומה והאם כול אחד יכול לחטב את הפנים כאילו שיהיה כמו בורות שקועים בצידי הלחיים ליד הסנטר או שזה קשור לגנטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורת הפנים היא עניין של גנטיקה
הרמוני רוט שבתאי24/11/2011לגבי יצירת אשליה של בורות שקועים בצידי הלחיים (או בכל מקום אחר)- ניתן לעשות זאת באמצעות איפור ועבודה על אור וצל עם גוני מייקאפ נכונים (כלומר מייקאפ בהיר ליצירת אור ומייקאפ כהה ליצירת צל). צורת הפנים היא עניין של גנטיקה. מדוע השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב הפנים
עדן30/04/2012לפי מה שידוע לי חיטוב הפנים קשור לכמה פרמטרים- גנטיקה, אימון שריריי הפנים ,ושתיית מים...
מכיוון שלדעתי עם הטבע לא ניתן להתווכח, כדאי לך להיוועץ ברופא שנושא זה רלוונטי אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע ליאסף08/03/2012
שלום אני בן 23 ואני כבר 4 שנים מקלף את השפתיים שלי, הגעתי למצב שכל השפתיים שלי הם פצע אחד גדול.
ועכשיו כשהחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק עם זה, כל השפתיים נהיים ממש פצע, ככה שאם אני אוכל, מדבר, מחייך הם ישר נקרעות וכל התהליך מתחיל מחדש וככה בעצם זה לא עובר לי.
אני חייב למצוא לזה פיתרון כי אני לא יכול להסתובב ככה, גם במסגרת העבודה וגם בכך שבחורה לא תרצה אותי ככה. זה נראה מאוד לא טוב.
איך אני יכול לרפא את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה, זה משהו שמאוד מפריע לי - תגובה
מירי דוק08/03/2012בתור מי שכססה ציפורניים מגיל קטן ראשית אני מאוד מזדהה עם תחושותיך.
אך יחד עם זאת אני יודעת שלא משנה מה תנסה, כלום לא יעזור אם תמשיך עם זה.
אתה כבר בחור בוגר ולפי דבריך נשמע מאוד מודע לעצמו והדרך היחידה היא לקחת את עצמך בידיים ופשוט להפסיק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך
עדן30/04/2012מכירה את ההרגשה..בתור מישהי שמסתובבת קבוע עם שפתון רפואי..
אז לפי מה שהבנתי ממך כדאי אולי לבדוק את זה אצל רופא עור, יחד עם זאת יכול להיות שיש לך התעסקות יתרה סביב זה- ליקוק ונגיעה בשפתיים ללא הרף מה שמגביר את היובש בשפתיים, יש דברים שמצריכים טיפול כמו הסרת נקודות חן שלפעמים זה אפילו חובה, לכן תתיעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעוראורח08/03/2012
שלום רב,
בת 35
מה יכול לסייע בפצעים בפנים בזמן מחזור?
בנוסף, ישנם מספר כתמים בעור שנוצרו כתוצאה מנגיעה (מיותרת) בפצעים
כך שנשארו סימנים לאחר שהפצעים "נעלמו"
מה אתן ממליצות בבקשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור - תגובה
מירי דוק08/03/2012מה שמסייע לי בפצעי המחזור היא (הפלא ופלא ) משחת שיניים. אני שמה טיפה נקודתית על הפצע והיא עוזרת בייבושו.
לגבי הצלקות הנותרות לאחר נגיעה בפצעים, מה שיכול לעזור אלו פילינגים וחומרי הבהרה שונים.
מאוד ממליצה לפנות לקוסמטיקאית לאבחון וקניית מוצרים ספציפיים לעור פנייך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים
עדן30/04/2012בכל הקשור לפני אני ממליצה פשוט לא לגעת!!!
מכיוון שאת מעבירה את האזור המוגלתי לאזור אחר נקי בפנים וכך הלאה..
נכון שזה מציק ולא נעים אבל תשתדלי לא להתעסק בזה על מנת שלא יחמיר לך... זה פשוט יעבור לך לבד במיוחד בגלל שאת בתקופת מחזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםמעיין13/03/2012
שלום, אני בת 18 ישלי עור פנים מאוד מאוד רגיש אבל גם שומני באזור האף
בעבר שהייתי בת 16 היו לי פנים חלקות ועם הזמן התחלתי לפוצץ חצקונים ויצאו לי שחורים על האף ועל הלחיים, היום אני רואה על הפנים צלקות קטנות כתוצאה מפיצוף החצקונים, אבל גם יש נקודות קטנות קטנות שחורות על הלחיים ועל האף יכול להיות שזה שחורים שיצו עם הזמן או שזה צלקות? אני לא יודעת, אבל קניתי תכשיר של לוריאל PURE ZONE
זה ג'ל גרגירים ורשום ככה לכלוך המצטבר על פני העור חוסם את הנקבוביות ומשבש את הפרשת החלב תוצאה: הנקבוביות מתרחבות נקודות שחורות עשויות להופיע. למניעת הופעת פצעונים, דרשו פעולה מהירה ויעלה נגד הנקודות השחורות.
וגם השתמשתי עם מדבקות מיוחדת לאף שמתקשות על הפנים והתוצאות מעולות! אבל לא ראיתי שינוי בפנים.
בנוסף ישלי רול כזה לפגמי עור ולטיפול נקודתי בפצעונים ונקודות שחורות, אבל אני לא כול כך רואה שינוי בעור.
האם העור שלי מתישהו יחזור להיות חלק בלי מייקאפ?
הם הנקודות השחורות האלו יעלמו?
על מה אתם יכולים להמליץ לי בשביל להחזיר את העור שלי לחלק?
ועוד שאלה
האם מריחת מייקאפ,פודרה וסומק כול יום מזיקה מאוד לפנים?
מה עם מסקרה?
תודה רבה אשמח לקבל תשובות לשאלות שלי המשך שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים - תגובה
מירי דוק22/04/2012להוציא קומודונים (שחורים ) ללא בקרה והכנה של העור אכן יכול לגרום לצלקות.
אני מאוד ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית שתאבחן לך את העור ותמליץ לך על הטיפול הנכון ביותר עבורך.
ולשאלתך לגבי איפור...
האיפור אינו מזיק לעור הפנים גם לא מסקרה.
מה שמזיק הוא ללכת לישון עם שאריות לכלוך ולא להסירו.
הלכלוך חודר לעור ושוקע ויוצר עוד קומודונים ובכלל...
הקפידי לעלות למיטה אחרי שהסרת את כל הלכלוך ושאריות האיפור ובמידת הצורך מרחי סרום/לחות/קרם עניים וכו׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות דלילותשביט22/04/2012
היי
אני בת 30 ובזמן האחרון נדמה לי שהגבות שלי נהיו דלילות יותר משהיו. יכול להיות או שאני הוזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות דלילות - תגובה
מירי דוק22/04/2012מריטות חוזרות ונשנות אכן גורמות לגבותינו לדלדול. לדעתי אין חזק מאינטואיציה נשית ;)
את יכולה למלא אותן או ע"י צביעה או עם עפרון/צללית.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעררוני11/04/2012
שלום :)
ישלי שיער מתולתל קצת שממש לא מתסדר לי .. ניסתי הכל- קרמים, שמנים, לא לשים כלום .. תמיד או שהתלתלים נהרסים או שהשיער מנפח ממש..בזמן האחרון שמתי לב שתמיד כשאני בים התלתלים מסתדרים בצורה מושלמת והם פשוט יפים!
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות ע"מ שהתלתלים שלי יסתדרו כפי שהם מתסדרים במים מלוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
מירי דוק12/04/2012האינסטינקט הוא להגיד לך שתשימי מים מהים :)
אך כמובן שזה לא לא הגיוני ולכן ממליצה לך למצוא פיתרון אצל איש מקצוע
ובמקרה הזה לגשת לספר טוב ( חשוב שתקבלי המלצות עליו ) ולהתייעץ איתו.
מקווה שימצא לך תכשיר שיעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאנה06/04/2012
היי .
עשיתי לפני חודשיים אפילציה באיזור החזה (מחשוף) , הגלדים עברו ונישארו לי נקודות אדומות . אני לובשת רק חולצות חסודות כי אני מתביישת . זה מלא נקודות אדומותת ...
האם זה מה שיקרא פיגמנטציה ???? אני יכולה לטפל בזה עם איזה משחה ?
הבנתי בבעיות עור צריך לטפל כמה שיותר מהר ואני מקווה שלט איחרתי ..
תעזרו לי איזה טיפול אני צריכה לעשות ???
כמובן שפניתי למטפלת והיא אומרת שזה יעבור מתישהו ...
אני לא מאמינה לאףאחת כבר ניגרמו לי כוויות שגם הן היו אמורות לעבור ויותר מחצי שנה כל העור שלי כתמים שלי כווית ... :(
מה לעשותת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
מירי דוק07/04/2012לצערי אני לא אוכל לומר לך אם זה כתם שישאר כי גם לא ראיתי את הסימנים אך אני ממליצה לך לפנות לרופא עור אולי הוא יוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?