מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות הופישגב13/01/2008
שלום, שמעתי על טיפול בנרות הופי לילדים - את מכירה את הטיפול ויכולה לתת לי קצת מידע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות הופי
ורדי בנש-רביב14/01/2008שלום שגב
תודה על פנייתך
נרות הופי הם טיפול שמקורו ברפואה האינדיאנית אבל אומצו בחום גם בשיטות טיפולית אחרות.
הנרות אותם אפשר למצוא היום גם בבתי מרקחת טבעיים, עשויים מדונג או מפרפין, חלולים ובעלי צורה של קונוס עדין,משמשים לטיפול בדלקות אוזניים או מצבים שונים שלא בהכרח מערבים דלקת כמו נוזלים באוזניים. יש לציין שהשימוש בהם הוא בדרך כלל סימפטומטי בלבד, ז"א הם מנקזים נוזלים ואף מוגלה מהאוזן אולם לא יטפלו בדלקת עצמה ולא יפתרו את הגורם או את שורש הבעיה שיוצרת את הדלקת/נוזלים באוזניים.
הטיפול נעשה ע"י מיקום הנר בפתח האוזן כך שהם מונח היטב ו"עטוף" ע"י העור, הדלקת הנר בצדו השני תגרום לכך שהחום העדין ייצור כמו וואקום עדין וימשוך את הנוזלים החוצה, זה אינו טיפול כואב כלל והילדים אף ממש נרדמים במהלכו, הם מקלים מאד על כאבי אוזניים מעצם כך שהם מורידים את הלחץ באוזן. חשוב לדעת היטב איך לעבוד איתם, וגם לשלב את הטיפול בהתייחסות לשורש הבעיה ע"י דיקור, צמחים, תזונה או כל טיפול תומך אחר.
אפשר בסוף הטיפול לפתוח את הנר ע"י גזירתו ולראות "מה יצא" מהאוזן, לפעמים זה ממש מדהים לראות את כמות התוכן
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
