הרבה ליחה ושיעול- יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה ליחה ושיעול- יבש
    אודל
    16/09/2011

בתי נולדה בשבוע 25 היום היא בת כמעט שמונה חודשים כרונולוגי וארבעה מתוקן.
    היא סובלת כבר תקופה ארוכה מהרבה ליחה והתקפות שיעולים(השיעול יבש והנשימה צפצפנית)הרופאה המליצה לי לעשות אינהלציה עם מי מלח.
    רציתי לדעת מה יש לרפואה המשלימה להציע לה.

הילדה סובלת, ההתקפות מגיעות בעיקר בבוקר,לפעמים היא מקיאה מרוב שיעול את כל הארוחה האחרונה.

מה אפשר לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה ליחה ושיעול- יבש

הוספת תגובה

• הרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה

ד``ר אריה מבר
    16/09/2011

מומלץ טיפול הומאופתי.לבדוק במשך שבוע לא לתת לה חלבי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה

ורדי בנש-רביב
    16/09/2011

שלום אודל

ידוע שפגים עלולים לסבול מבעיות נשימה שונות אבל זה לא אומר שביתך חייבת לסבול. נשמע שיש הרבה ליחה במערכת ולכן כדאי לבדוק את התזונה שלה, בעיקר מוצרי חלב, ולהציע לה טיפול שיחזק אותה וימנע את המשך המצב. דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא מאד עוזר במצבים אלו, ואף תומך בהמשך כמניעה. לגבי האינהלציה-   אם מדובר רק במי מלח אין בכך שום דבר רע, המלח ייבש את הליחה וייקל עלהנשימה אבל זה לא ירפא את הבעיה רק יקל על המצב. בכל מקרה זה עדיף על אינהלציה עם סטרואידים או ונטולים שכבר ישאירו אחריהם נזק מצטבר..

בהצלחה
    ושנה טובה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה

אודל
    16/09/2011

היא ניזונה בעיקר מסימילאק נאושור שהוא חלבי,חוץ מזה היא אוכלת ארוחה אחת או שתיים של חלב אם אבל זה במצב דעיכה.
    אם כך, איך אפשר להוריד לה מוצרי חלב אם זה התזונה העיקרית שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ושאלה - תגובה

ורדי בנש-רביב
    25/09/2011

שלום אודל

צריך למצוא תחליפים בריאים יותר בשבילה- על לחם למרוח טחינה עם סילאן או ממרח שקדיה, אבוקדו, חומוס, חמאה( שזה יותר שומן מחלב) במקום הסימילאק אפשר לתת תחליף צמחי, אפשר לבסס את התזונה על ירקות ממרק, דגנים, קטניות.

בהצלחה ושנה טובה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה ליחה ושיעול יבש

חנה
    28/11/2011

אצל פגים זה אופיינים לסבול מהרבה ליחה, כי הריאות לא מספיק מפותחות, אני הייתי ממליצה לך על טיפולים במלח שהוא מייבש את הליחה. וגורם לה לצאת בלי שום בעיה מהגוף. בטיפולי מלח ישנו את חדר המלח שעוזר מאוד במצבים כאלה.
    בכל מקרה זה טוב שאת שואלת על טיפול אלטרנטיבי כי גם אני מעדיפה לילדים שלי לתת טיפול כזה ולא סטרואידים וונטולין וכו' שגורם לנזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה