מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרבה ליחה ושיעול- יבשאודל16/09/2011
בתי נולדה בשבוע 25 היום היא בת כמעט שמונה חודשים כרונולוגי וארבעה מתוקן.
היא סובלת כבר תקופה ארוכה מהרבה ליחה והתקפות שיעולים(השיעול יבש והנשימה צפצפנית)הרופאה המליצה לי לעשות אינהלציה עם מי מלח.
רציתי לדעת מה יש לרפואה המשלימה להציע לה.
הילדה סובלת, ההתקפות מגיעות בעיקר בבוקר,לפעמים היא מקיאה מרוב שיעול את כל הארוחה האחרונה.
מה אפשר לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה
ד``ר אריה מבר16/09/2011מומלץ טיפול הומאופתי.לבדוק במשך שבוע לא לתת לה חלבי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה ליחה ושיעול- יבש - תגובה
ורדי בנש-רביב16/09/2011שלום אודל
ידוע שפגים עלולים לסבול מבעיות נשימה שונות אבל זה לא אומר שביתך חייבת לסבול. נשמע שיש הרבה ליחה במערכת ולכן כדאי לבדוק את התזונה שלה, בעיקר מוצרי חלב, ולהציע לה טיפול שיחזק אותה וימנע את המשך המצב. דיקור סיני בשילוב עם צמחי מרפא מאד עוזר במצבים אלו, ואף תומך בהמשך כמניעה. לגבי האינהלציה- אם מדובר רק במי מלח אין בכך שום דבר רע, המלח ייבש את הליחה וייקל עלהנשימה אבל זה לא ירפא את הבעיה רק יקל על המצב. בכל מקרה זה עדיף על אינהלציה עם סטרואידים או ונטולים שכבר ישאירו אחריהם נזק מצטבר..
בהצלחה
ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה
אודל16/09/2011היא ניזונה בעיקר מסימילאק נאושור שהוא חלבי,חוץ מזה היא אוכלת ארוחה אחת או שתיים של חלב אם אבל זה במצב דעיכה.
אם כך, איך אפשר להוריד לה מוצרי חלב אם זה התזונה העיקרית שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ושאלה - תגובה
ורדי בנש-רביב25/09/2011שלום אודל
צריך למצוא תחליפים בריאים יותר בשבילה- על לחם למרוח טחינה עם סילאן או ממרח שקדיה, אבוקדו, חומוס, חמאה( שזה יותר שומן מחלב) במקום הסימילאק אפשר לתת תחליף צמחי, אפשר לבסס את התזונה על ירקות ממרק, דגנים, קטניות.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה ליחה ושיעול יבש
חנה28/11/2011אצל פגים זה אופיינים לסבול מהרבה ליחה, כי הריאות לא מספיק מפותחות, אני הייתי ממליצה לך על טיפולים במלח שהוא מייבש את הליחה. וגורם לה לצאת בלי שום בעיה מהגוף. בטיפולי מלח ישנו את חדר המלח שעוזר מאוד במצבים כאלה.
בכל מקרה זה טוב שאת שואלת על טיפול אלטרנטיבי כי גם אני מעדיפה לילדים שלי לתת טיפול כזה ולא סטרואידים וונטולין וכו' שגורם לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)