צינון ושיעול לילדה בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון ושיעול לילדה בת חצי שנה
    עדי סגל
    24/09/2011

היי..אני אמא טרייה לילדה בת חצי שנה שאחרי ששמתי אותה בגן, היה לה השבוע חום אחרי יומיים היא היתה בסדר ואתמול התחילה עם נזלת ושיעול (חום לא גבוה נשאר פחות או יותר על 37)... איך אפשר להקל עליה?? ביחקר את הלילות

תודה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צינון ושיעול לילדה בת חצי שנה - תגובה

ורדי בנש-רביב
    25/09/2011

שלום סיגל

הכניסה לגן הראשונה תמיד מלווה בטלטלה פיזית ורגשית, גם היומיום משתנה, התזונה, החשיפה לילדים אחרים, אז קודם כל יש לדעת שזה דורש תקופת הסתגלות, וגם בתקופה הזו כדאי להקפיד יותר על תזונה נכונה מיעוט בסוכרים וממתקים וכן מוצרי חלב, שינה מספקת ולבוש טוב. בזמן של המחלה האקוטית הייתי ממליצה לפנות למטפל/ת המומחה ברפואת ילדים כדי לטפל במצב הנוכחי בצורה שתסיים אותו ללא שאריות ואז להתחיל טיפול משלים מונע לחיזוק מערכת החיסון בצמחים ודיקור.

בהצלחה ושנה טובה

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון ושיעול

חנה
    28/11/2011

שלום לך
    אם הילד שלך מצונן אני הייתי ממליצה לך על טיפול אלטרנטיבי שיימנע מהמצב להידרדר
    ישנם טיפולים כמו דיקור, מי מלח, וגם חדר מלח, שאני בעצמי הבאתי לשם את הילד שלי וזה ממש עוזר לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה