תינוקת בת שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שבועיים
    טלי
    20/12/2011

להפתעתי כבר מהיום השני לחזרתנו מבי"ח התחילו לקטנה גזים. (למרות שהבנתי שלרוב זה מתחיל בגיל 3 שבועות).
    היא אוכלת כל שעתיים בערך ובשעות בערב ממש צורחת ומתפתלת. כיוון שאני מניקה אני לא יודעת מה ניתן לתת לה שיעזור לה עם הכאבי בטן? יש משהו כזה בכלל ברפואה המשלימה?
    אמא שלי החליטה שטוב למרוח לה על הבטן שמן זית ולעסות. (וזה אחרי שעצרתי אותה עם הבקבוק עארק).
    זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שבועיים

הוספת תגובה

• תינוקת בת שבועיים - תגובה

ורדי בנש-רביב
    20/12/2011

היי טלי

קודם כל מזל טוב, דבר שני ייתכן שביתך רגישה במיוחד וגם ייתכן שמזונות שאת אוכלת לא מטיבים איתה, כמו פרי הדר, מוצרי חלב, ירקות כרוביים, קטניות ועוד..
    עיסוי עם שמן זית פשוט עוזר להניע ולשחרר את המעיים, כל שמן אחר יהיה טוב גם הוא, לתינוקת בת שבועיים לא הייתי ממליצה למרוח עראק מחשש שזה יגרה את עורה העדין.. 40% אלכוהול, בכל זאת..
    מה שאת יכולה לעשות זה לקנות תכשיר לגזים אצל תינוקות למשל של ברא ולקחת אותו בעצמך- זה יעבור בחלב ויטיב עם ביתך בנוסף לשנות הרגלי תזונה לתקופה קצרה וכן לשתות יותר תה שומר וקמומיל בעצמך.

אם זה עדיין יהיה חמור אפשר לגשת למומחה בטיפול בילדים ברפואה סינית וזה יכול אף לדקור אותה, או לתת צמחי מרפא.

בהצלחה
    וחג שמח
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שבועיים

יסמין
    21/12/2011

זה גיל מאוד מוקדם לגזים, אבל כבר שמעתי על מקרים כאלה..
    אני יכולה להמליץ לך על מה שעזר אצלנו, השתמשנו במנשא ובטיפות של גרפווטר, כמו כן את יכולה גם לקפל את הרגליים שלה כלפי הבטן.
    אני מאמינה שכל זה יוביל לשיפור והקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה