מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע+כאבים בידייםשושטל23/02/2012
שלום רב,
ביתי אוטוטו בת 3, ובחצי שנה האחרונה היא מתלוננת על כאבי בכפות הידים והרגליים.
לפעמים הכאבים מאוד חזקים שהיא מתעוררת מהם בלילה.
הכאבים אינם כל הזמן אלא ממוצע של פעמיים בשבוע.
הרופאה לא מצאה שום דבר שיכול להעיד על הכאבים,אך העניין מאוד מטריד אותי.
דבר נוסף מידי פעם יש לה ריח לא נעים מהגוף(ולפעמים זה יכול להיות גם אחרי מקלחת) זה סוג ריח די חריף.
אשמח אם תוכלו לעזור לי ו/או להפנות אותי למקום הנכון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע+כאבים בידיים - תגובה
ורדי בנש-רביב23/02/2012שלום לך
בשביל לתת אבחנה מדויקת אני מניחה שיהיה כדאי ממש לראות את בתך ולשמוע עוד פרטים אבל כך ממה שסיפרת נשמע שיש שתי תופעות- הריח הרע יכול לעלות כתוצאה מאיזושהו זיהום קנינדאלי ( פטרייתי) שקיים בגוף ובכל פעם שבתך אוכלת יותר מתוק או מזונות אחרים המעוררים את הפטרייה זה מחריף ועולה ריח חזק. בנוגע לכאבים- ייתכן שאלו כאבי גדילה אבל ייתכן שהיא גם חשופה מדי לקור- חשיפת יתר למים או באופן כללי לבוש לא חם מספיק, כולל בלילה, ייתכן אגב שצריכת מוצרי חלב מוגזמת גם מעוררת את כאבי הגוף. כדאי לברר אם לך או לבעלך יש היסטוריה של כאבים ראומטיים בילדות ותמיד כדאי לבדוק קשר רגשי שאצל ילדים מתבטא בגוף יותר מאשר בתודעה.
בכל מקרה כדאי לפנות למטפל המומחה ברפואת ילדים סינית על מנת להתאים תוכנית המיועדת לטיפול בבעיה
בריאות טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע+כאבים בידיים - תגובה - תגובה
ד``ר אריה מבר23/02/2012מומלץ בדיקה דם ושתן .
במידה שיש בעיה בבדיקה את יכולה לכתוב לנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)