מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת חיסוניתלוי09/11/2012
שלום רב. יש לי בת בת שנתיים. היא נוטה לחלות הרבה כי יש לה מערכת חיסונית חלשה יחסית. היא פגה שבוע 25.
היתי רוצה שתמליצו לי על מזון שיכול לעזור לה לחיזוק המערכת החיסונית וההתמודדות עם וירוסים ומחלות. תודה.
היא לוקחת פרוביוטיקה וויטמין C* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת חיסונית - תגובה
ורדי בנש-רביב10/11/2012שלום לוי
להתכונן לחורף בהקשר הזה זה חשוב. קודם כל לפני התוספים חשוב להקפיד על תזונה סדירה ושגרתית, זא לשמור על ריתמוס ארוחות מאוזן בשבילה, בנוסף כדאי להימנע ממזונות שיכולים לתמוך בהתפתחות חיידקים ומזהמים אחרים ואני מתכוונת בעיקר למזונות פחממתיים- עם סוכר כמו למשל- מוצרי חלב שגם יוצרים הרבה ליחה ויש בהם סוכר חלב -לקטוז או שהם ממותקים בעצמם- כמו מעדנים וכו.. בנסף פרי הדר מתוק גם הוא יוצר הרבה ליחה, ויטמים סי אפשר לקבל גם מקיווי למשל.. גם בננות יוצרות הרבה ליחה וכן גם בוטנים- במבה ודומיהם. פרט לכך להקפיד שהאוכל ברובו אינו קר- זא לא רק לא קר מהמקרר אלא לא קר- טרי מדי, זא במקום הרבה ירקות חיים, יותר ירקות מבושלים,מרקים, תבשילים.
בנוסף חשוב להלביש אותה היטב,זה נשמע בנאלי אבל זה נכון, הרבה הורים לא מלבישים את ילדיהם מספיק בחורף הישראלי כי להם עצמם לא מאד קר. מערכת ויסות החום של הילדים לא דומה לשלנו והם לא יודעים להגיד אם חם להם או קר להם. כך שחשוב שתהיה לבושה בכמה שכבות, לעולם לא יחפה או עם גרביים על רצפה אלא תמיד עם נעלי בית רכות וכן בחוץ תמיד עם כובע- ילדים מאבדים הרבה מחום גופם דרך הראש.
גם בלילה חשוב שתישן עם פיג'מה חמה, הרבה ילדים משליכים את השמיכה במהלך הלילה ולכן חשופים לקור ולא לחמם את החדר שלה יותר מדי.
מבחינת תוספים- אני לא חסידה גדולה שלכל מוצרי החיזוק החיסוני הכללי המסחריים, אני חושבת שמי שרוצה להתחזק ולחזק יעשה זאת בהתאם למה שחלש אצלו, אם מערכת הנשימה שלה יותר חלשה או מערכת העיכול או העור- כדאי להתיחס לזה באופן ספציפי וכאן הייתי פשוט פונה למטפל שיראה אותה לפחות פעם אחת ויתאים לה טיפול צמחי לחיזוק חיסוני התואם את צרכיה.
חורף נעים
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לוי11/11/2012תודה רבה על התגובה המושקעת את אדירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת חיסונית - תגובה
ד``ר אריה מבר11/11/2012חיזוק מערכת חיסונית חשוב מאוד תפקיד של הומאופתיה לחזק מערכת חיסונית.הומאופתיה מעודדת חיזוק מערכת החיסונית והריפוי של הגוף , גופנית ונפשית כאחד. מעודדת יצירת נוגדנים מעלה את התנגודת של הגוף בפני הכנסה וירוסים וחיידקים.- הומאופתיה מגבירה את כוחות הריפוי הטבעיים של הגוף ולא מחלישה אותם כמו תרופות כימיות.
- ההומאופתיה מטפלת בסיבה למחלה ולא רק בסימפטומים מהם הילד סובל,
-הטיפול ההומאופתי נותן מענה למכלול בעיות ולא רק לבעיה אחת.
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)