מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סירופ נגד שיעולנועה31/12/2012
שלום רב
רציתי לקנות לילדים שלי סירופ נגד שיעול היום אבל כל הסירופים "הטבעיים" שמצאתי לא באמת כאלה וכולם עלולים להרדים ולא יודעת מה עוד. יש משהו באמת טבעי? משהו אולי שאני יכולה לעשות בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ נגד שיעול - תגובה
ד``ר אריה מבר01/01/2013להכין בבית
7 כוסות מים
1 בצל שלם
1לימון שלם
להרתיח על אש קטן במשך שעה
בסוף להוסיף 3 כפות דבש
לאחר שהתקרר לשים בבקבוק זכוכית כהה
לתת לילדים כף 3 פעמים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירופ נגד שיעול - תגובה
ורדי בנש-רביב09/01/2013שלום נועה
יש כמה וכמה סירופים על בסיס טבעי, צמחי שאין להם אפקט מרדים. בעיקרון הייתי ממליצה לך לגשת למטפל שירשום צמחים שמתאימים במדויק לילדיך אבל אם את מחפשת משהו כללי אז יש את הסירופ של טננבלוט לשיעול, בכל חנויות הטבע ויש גם סירופ שנקרא פילקה שמבוסס על צמח אחד- דרוזרה שעוזר בכיוח והקלה.
פרט לכך יש פורמולות הפטנט של זן צמחים מסדרת פנדה שנמצאות בחנויות הטבע, שם יש שתי פורמולות שונות- אחת לשיעול יותר חם- ליחה צהובה ירוקה ושיעול נבחני ואחת לשיעול יותר קר-ליחה שופעת, לבנה שקופה וצליל מחרחר של ליחה בנשימה..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם איזה סירופ השתמשת?
מירב13/01/2013הילד שלי סבל משיעול נוראי ונזלת ודווקא הסירופים שהרופא ילדים הביא, הם אלה שגרמו לו להיות רדום רוב הזמן. עד שבסופו של דבר התייעצתי עם נטורפת בתחום של רפואה משלימה והוא המליץ על סירופ טבעי שנקרא סמבוקיד של סופהרב וזה לא הרדים אותו בכלל ועזר להעביר את התקפי השיעול והנזלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם איזה סירופ השתמשת? - תגובה
ד``ר אריה מבר24/01/2013במידה שהסירופים טבעיים עוזרים לו מותר להשתמש אבל לבקש מהנטרפת לבדוק שורש הבעיה ולתת לו טיפול לריפוי .בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)