סירופ נגד שיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירופ נגד שיעול
    נועה
    31/12/2012

שלום רב
    רציתי לקנות לילדים שלי סירופ נגד שיעול היום אבל כל הסירופים "הטבעיים" שמצאתי לא באמת כאלה וכולם עלולים להרדים ולא יודעת מה עוד. יש משהו באמת טבעי? משהו אולי שאני יכולה לעשות בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סירופ נגד שיעול

הוספת תגובה

• סירופ נגד שיעול - תגובה

ד``ר אריה מבר
    01/01/2013

להכין בבית
    7 כוסות מים
    1 בצל שלם
    1לימון שלם
    להרתיח על אש קטן במשך שעה
    בסוף להוסיף 3 כפות דבש
    לאחר שהתקרר לשים בבקבוק זכוכית כהה
    לתת לילדים כף 3 פעמים ביום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירופ נגד שיעול - תגובה

ורדי בנש-רביב
    09/01/2013

שלום נועה

יש כמה וכמה סירופים על בסיס טבעי, צמחי שאין להם אפקט מרדים. בעיקרון הייתי ממליצה לך לגשת למטפל שירשום צמחים שמתאימים במדויק לילדיך אבל אם את מחפשת משהו כללי אז יש את הסירופ של טננבלוט לשיעול, בכל חנויות הטבע ויש גם סירופ שנקרא פילקה שמבוסס על צמח אחד- דרוזרה שעוזר בכיוח והקלה.
    פרט לכך יש פורמולות הפטנט של זן צמחים מסדרת פנדה שנמצאות בחנויות הטבע, שם יש שתי פורמולות שונות- אחת לשיעול יותר חם- ליחה צהובה ירוקה ושיעול נבחני ואחת לשיעול יותר קר-ליחה שופעת, לבנה שקופה וצליל מחרחר של ליחה בנשימה..

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם איזה סירופ השתמשת?

מירב
    13/01/2013

הילד שלי סבל משיעול נוראי ונזלת ודווקא הסירופים שהרופא ילדים הביא, הם אלה שגרמו לו להיות רדום רוב הזמן. עד שבסופו של דבר התייעצתי עם נטורפת בתחום של רפואה משלימה והוא המליץ על סירופ טבעי שנקרא סמבוקיד של סופהרב וזה לא הרדים אותו בכלל ועזר להעביר את התקפי השיעול והנזלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם איזה סירופ השתמשת? - תגובה

ד``ר אריה מבר
    24/01/2013

במידה שהסירופים טבעיים עוזרים לו מותר להשתמש אבל לבקש מהנטרפת לבדוק שורש הבעיה ולתת לו טיפול לריפוי .בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה