מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי אסתמהשירי24/03/2013
האם ישנה דרך טבעית למנוע או להפחית התקפי אסתמה, בעיקר בתקופה הזאת של השנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי אסתמה - תגובה
ד``ר אריה מבר24/03/2013טיפול הומאופתי אישי מומלץ לטיפול של אסתמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי אסתמה - תגובה
ורדי בנש-רביב24/03/2013שלום שירי
לא ציינת מי סובל מהתקפי האסטמה בכל מקרה אם זה מישהו מילדיך או את עצמך לרוב ההתקפים מחמירים או מתחילים בגלל חשיפה לגורמים המגרים את מערכת החיסון, בעונה זו יש הרבה אבקנים מפריחות שונות אבל יש גם הרבה יותר אבק ורוחות מאפיינות של העונה שמביאות המון זיהום ואבק איתן.
אז בעניין מזג האויר אין לנו מה לעשות אבל אפשר לנסות להרגיע את מערכת החיסון ולהפחית את החשיפה לגורמים מגרים למשל לדאוג שהבית יהיה נקי יותר מכרגיל מאבק וכן להפחית גורמים אלרגניים תזונתיים שמאד משפיעים על מערכת החיסון לפעמים בלי שנדע ומאד מעצימים את האלרגיה למשל- מוצרי חלב, לפעמים גם מוצרי סויה, אוכל מעובד וכן אוכל שיש צבעי מאכל, מונוסודיום גלוטומט, משמרים ומייצבים, גם צריכה מוגברת של מוצרים עם סוכר גורמת להיווצרות ליחה והכבדה אפשרית על האסטמה.
זאת התחלה, פרט לכך הייתי מקווה לגשם שישטוף קצת את האויר ופונה לטיפול ברפואה סינית על מנת לווסת את מערכת החיסון ולחזק את הגוף.
חג שמח
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הכוונה לבן שלי
שירי27/03/2013שהוא בן 6.
ובעונה הזאת זה פשוט נוראי.
בין הייתר, הבנתי שמגנזיום יעיל בהרפיית שרירים. האם כדאי במקרה של אסתמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הכוונה לבן שלי - תגובה
ורדי בנש-רביב27/03/2013היי שירי
לא ידועה לי ההשפעה של מגנזיום על האסטמה עצמה, אני מניחה שאת שואלת מתוך ידיעה שמגנזיום ניתן בזמן של חסר ביסוד דבר היוצר התכווציות של שרירים, כולל שרירים חלקים, ברור שמקור האסטמה הוא לא מכך, כך שיותר חשוב לטפל במקור הגורם להתקף ולא להרפות שריר. האם המגנזיום יכול לעזור? לא ידוע לי..
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)